Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 28 Haziran 2022 #11 slazenqer1 dedi: Teşekkür ederim ama ben 5 6K hayalini kuruyordum üzdü biraz bu Genişletmek için tıkla... Bu aralar fiyatlar düşüşe geçti normalde o civardaydı zaten.
slazenqer1 dedi: Teşekkür ederim ama ben 5 6K hayalini kuruyordum üzdü biraz bu Genişletmek için tıkla... Bu aralar fiyatlar düşüşe geçti normalde o civardaydı zaten.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 28 Haziran 2022 #12 Ekran kartınızda sorun yoksa diğer parçaları satıp yükseltmek de iyi olabilir. Eğer ağır oyun hastası değilseniz.
Ekran kartınızda sorun yoksa diğer parçaları satıp yükseltmek de iyi olabilir. Eğer ağır oyun hastası değilseniz.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 29 Haziran 2022 #13 slazenqer1 dedi: teşekkür ederim ama ben 5 6k hayalini kuruyordum üzdü biraz bu Genişletmek için tıkla... Kasa, PSU, SSD, HDD, monitör, klavye, fare satılık mı, bunlar nedir bilmediğimiz için sadece sizin yazdıklarınıza fiyat biçtik. Yazdiklariniz 3 bin lira eder. Satacağınız sistemin her şeyini yazarsanız daha sağlıklı bir rakam söyleyebiliriz.
slazenqer1 dedi: teşekkür ederim ama ben 5 6k hayalini kuruyordum üzdü biraz bu Genişletmek için tıkla... Kasa, PSU, SSD, HDD, monitör, klavye, fare satılık mı, bunlar nedir bilmediğimiz için sadece sizin yazdıklarınıza fiyat biçtik. Yazdiklariniz 3 bin lira eder. Satacağınız sistemin her şeyini yazarsanız daha sağlıklı bir rakam söyleyebiliriz.