GTX 1050 Ti ve i5 8600 sistem toplama

Alone_Man

Kilopat
Yılbaşına doğru bir sistem toplamayı düşünüyorum, şu an elimdeki sistem artık yetersiz geliyor özellikle de BF1 gibi oyunlarda Call of Duty gibi oyunlarda. Özellikle de işlemcim sürekli oyunlarda %100 CPU kullanımı daha çok Multiplayer oyunlarında. Resimde belirttiğim üzere böyle bir sistem toplasam 1920*1080 çözünürlükte hemen hemen tüm oyunlarda ultra akıcı bir şekilde oynatır mı? Elimde şu an Asus GTX 1050 Ti Strix modeli var, yardımlarınızı bekliyorum. Herkese iyi Sosyal'ler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem ve düşündüğünüz parçalar kötü. İlk olarak işlemciyi i5 8600 almak gibi bir hata yapmayın şu sıralar aşılı pahalılar ve o fiyata AMD Ryzen 7 2700X alınır ve 8600 a göre çok çok daha güçlü bir işlemci. Hadi diyelim aldınız Z370 çok gereksiz olur çünkü en basitinden OC yapamazsınız. RAM'lerin MHz değerleri düşük ve pahalı alınmaz. SSD güzel o alınır. Yılbaşına doğru sıfırdan sistem toplamayı düşünüyorsanız dediğim gibi yapın. Sadece bu parçaları değiştirecekseniz işlemci olarak: AMD Ryzen ™ 5 2600X gayet yeterli olur. Anakart olarak Asus B450 Tuf Plus Gaming modelini alırsınız. RAM olarak ise 2 tane şu üründen alın: G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz. Böyle çok güzel olur.

Son düzenleme:
Peki son olarak şunu eklemek istiyorum. Şöyle bir sistem toplasam her hangi bir sorunla karşılaşırmıyım? uyuşmazlık gibi sorunlar.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    44,4 KB · Görüntüleme: 59
  • 2.PNG
    99,3 KB · Görüntüleme: 64
  • 3.PNG
    61,1 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…