GTX 1050 Ti ve i7-860 uyumu

Sefkan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar düşündüğüm ekran kartı bu ikinci el RX 570 al diyecekseniz i7-860'la kesin darboğaz yapar, ama GTX 1050 Ti'de durumu nedir?Öğrenmek istiyorum, teşekkürler.

ram in kaç gb

Böyle bir konu var. Konu sahibi en sonda kartı taktığını ve memnun olduğunu söylemiş. Ama o kart sıfır alınmaz. Kaç GB RAM var? PSU nedir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de böyle bir video buldum. İşlemci kullanımı %100'e dayanabiliyor ama kartı büyük ölçüde besliyor. Kısacası takılabilir. Ama o kart sıfır alınmaz anca 2. el o da uygun fiyata bulunursa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de böyle bir video buldum. İşlemci kullanımı %100'e dayanabiliyor ama kartı büyük ölçüde besliyor.

Yani kullanılabilecek seviyede yeter mi?

Arkadaşlar düşündüğüm ekran kartı bu ikinci el RX 570 al diyecekseniz i7-860'la kesin darboğaz yapar, ama GTX 1050 Ti'de durumu nedir?Öğrenmek istiyorum, teşekkürler.

Kanka bence sana tavsiyem RX 570 alma, tamam ya 1050 al ya da RX 550 al. kalan parayla i3 işlemcilerden al illaki darboğaz yapar bu sistem de.

Yani kullanılabilecek seviyede yeter mi?
Evet.
Kanka bence sana tavsiyem RX 570 alma, tamam ya 1050 al ya da RX 550 al. kalan parayla i3 işlemcilerden al illaki darboğaz yapar bu sistem de.
Darboğaz olmuyor fazla sadece işlemci kullanımı yer yer çok artar oyunda. Ama ekran kartını büyük ölçüde beslediği yüzden dert edilecek bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı