GTX 1050 Ti ve R3 1300X sistem CS:GO düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

Kezib

Hectopat
Merhaba herkese. Ben CS:GO oyununda menüde 500 FPS alıyorum. Oyundan çıkıp girdiğimde FPS'im 180'i zor görüyor menüde fakat bu sadece bazen oluyor. Ama bu arkada çalışan bir programdan dolayi değil sadece oyundan çıkıyorum hiçbir şey yapmadan tekrar giriyorum, böyle oluyor. Darboğaz yok. Ayarlar yapılı iken böyle oluyor ne yapmalıyım? Sistemim aşağıdadır.

GTX 1050 Ti.
R3 1300X.
8 GB RAM 3000MHz.
HDD 7200RPM.
Gigabyte AB350M anakart.

Ne olur yardımcı olun @Recep Baltaş.

Son güncelleme performans sorunları doğurdu, yani internette insanlar genellikle son güncellemeden sonra performans düşüklüğü yaşadıklarını dile getiriyorlar. Yeni güncelleme ile bu sorunu çözeceklerdir.

Az önce başıma geldi, menüde normalde 120 falan alırım, oyunda da 100-140 arası gezer. Oyuna bir girdim 10-15 FPS'lerde geziyordu. Kapatıp açtım düzeldi. Böyle bir sıkıntı olursa kapatıp açman yeterli oluyor, güncellemeyle çözerler bu sorunu.

Tamam fakat bunu her zaman yapmak zorunda mıyım çünkü bir HDD kullanıcısı olarak PC'yi sürekli aç kapa yapmak biraz zor çünkü her açıldığında aşırı kasıyor çözüm bulanlar yazabiliri mi?

PC'yi kapatıp açmana gerek yok. Oyunu kapatıp açsan yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…