Momuşuk Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 115 4 Nisan 2021 #1 Merhaba. 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 GB RAM'li bir sisteme sahibim (65-70 stabil download 5 uploada sahibim.) Twitch akıcı yayın açar mı ya da nasıl olabilir?
Merhaba. 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 GB RAM'li bir sisteme sahibim (65-70 stabil download 5 uploada sahibim.) Twitch akıcı yayın açar mı ya da nasıl olabilir?
sahannn Picopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #2 deneyebilirsin, bence açabilirsin diye düşünüyorum oynayacağın oyunlara da bağlı
Silentac Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 437 Çözümler 2 4 Nisan 2021 #3 Açabilirsin ancak akıcı bir yayın olmaz.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2021 #4 Momuşuk dedi: Merhaba. 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 GB RAM'li bir sisteme sahibim (65-70 stabil download 5 uploada sahibim.) Twitch akıcı yayın açar mı ya da nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Valorant, CS:GO gibi hafif oyunlar açacaksanız oldukça yeterli olur. İnternetinizin de ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum.
Momuşuk dedi: Merhaba. 1050 Ti, Ryzen 5 2600, 16 GB RAM'li bir sisteme sahibim (65-70 stabil download 5 uploada sahibim.) Twitch akıcı yayın açar mı ya da nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa Valorant, CS:GO gibi hafif oyunlar açacaksanız oldukça yeterli olur. İnternetinizin de ortalamanın üstünde olduğunu düşünüyorum.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 4 Nisan 2021 #5 Arkadaşım 1050Ti ile yayında Cyberpunk bile bitirdi. İnternetiniz iyi olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız.
Arkadaşım 1050Ti ile yayında Cyberpunk bile bitirdi. İnternetiniz iyi olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız.
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2021 #6 DocPill dedi: Arkadaşım 1050Ti ile yayında Cyberpunk bile bitirdi. İnternetiniz iyi olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... GeForce Now ile bitirmediğine emin misiniz? Hem yayın açıp hem Cyberpunk bitirmek o kartla mucize gibi birşey.
DocPill dedi: Arkadaşım 1050Ti ile yayında Cyberpunk bile bitirdi. İnternetiniz iyi olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... GeForce Now ile bitirmediğine emin misiniz? Hem yayın açıp hem Cyberpunk bitirmek o kartla mucize gibi birşey.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #7 DocPill dedi: Arkadaşım 1050Ti ile yayında Cyberpunk bile bitirdi. İnternetiniz iyi olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... 10 FPS ile oynamıştır artık msn dedi: GeForce Now ile bitirmediğine emin misiniz? Hem yayın açıp hem Cyberpunk bitirmek o kartla mucize gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW ile bile mucize bana kalırsa Türkiye standartlarında. Hangi internet dayanır
DocPill dedi: Arkadaşım 1050Ti ile yayında Cyberpunk bile bitirdi. İnternetiniz iyi olduğu sürece sıkıntı yaşamazsınız. Genişletmek için tıkla... 10 FPS ile oynamıştır artık msn dedi: GeForce Now ile bitirmediğine emin misiniz? Hem yayın açıp hem Cyberpunk bitirmek o kartla mucize gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... GeForce NOW ile bile mucize bana kalırsa Türkiye standartlarında. Hangi internet dayanır
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 4 Nisan 2021 #8 msn dedi: GeForce Now ile bitirmediğine emin misiniz? Hem yayın açıp hem Cyberpunk bitirmek o kartla mucize gibi birşey. Genişletmek için tıkla... Bitirdi valla, demek ki oluyor. mustaine dedi: 10 FPS ile oynamıştır artık Genişletmek için tıkla... O kadar da kötü değildi .
msn dedi: GeForce Now ile bitirmediğine emin misiniz? Hem yayın açıp hem Cyberpunk bitirmek o kartla mucize gibi birşey. Genişletmek için tıkla... Bitirdi valla, demek ki oluyor. mustaine dedi: 10 FPS ile oynamıştır artık Genişletmek için tıkla... O kadar da kötü değildi .
msn Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.416 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Düsseldorf Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2021 #9 DocPill dedi: Bitirdi valla, demek ki oluyor. O kadar da kötü değildi . Genişletmek için tıkla... Ek bir bilgisayarıda yoktu eminsin değil mi?
DocPill dedi: Bitirdi valla, demek ki oluyor. O kadar da kötü değildi . Genişletmek için tıkla... Ek bir bilgisayarıda yoktu eminsin değil mi?
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 4 Nisan 2021 #10 msn dedi: Ek bir bilgisayarıda yoktu eminsin değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam eminim.