GTX 1050 Ti ve R5 2600 Sistem nasıldır?

Featen

Hectopat
Anakart: MSI B250M Gaming PRO
İşlemci: R5 2600
RAM: 16 GB Corsair Vengeance DDR4
Ekran Kartı: MSI GeForce GTX1050Ti Gaming 4GB
HDD: WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata
SSD: Toshiba 240GB

Performansı nasıl olur? Mesela CSGO'da min. ayarlarda kaç FPS alır? 600W güç kaynağı yeter mi, önerileriniz var mı?

İşlemci ile oyunlar çok iyi olacağı belli durmakta. Darboğaz olmayabilir. Fakat SSD kaldırılıp ekran kartı olarak GTX 1060 eklenebilir. SSD'yi yakında ekleyebilirsiniz.

Her türlü 1060 pahalı geldi bana. Oynayacağım oyunlarda bu sistem yeter mi? CSGO,Pubg, overwatch genellikle
İşlemci oyunları iyi oynatır. Bu videodan bakabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen anakartlar yenileride geliyor galiba X470 B450 senin seçtiğin anakart İntel işlemciler için
ryzen_motherboards.jpg

O anakartı almak istiyorsan İntel işlemci koyman lazım. Onun dışında o Ekran Kartı ve İşlemci ile her oyunu oynarsın. Senin yerinde olsam SSD'yi çıkarıp GTX 1060 koyardım. Sonuçta SSD eklenebilir sonradan ama ekran kartı gibi bir parça kolay kolay alınamıyor. Oyunlarda FPS istersen GTX 1060 ama GTX 1050 Ti yeter ben biraz da hızlı bir sistem istiyorum dersen SSD kalabilir.

O anakartı almak istiyorsan İntel işlemci koyman lazım. Onun dışında o Ekran Kartı ve İşlemci ile her oyunu oynarsın. Senin yerinde olsam SSD'yi çıkarıp GTX 1060 koyardım. Sonuçta SSD eklenebilir sonradan ama ekran kartı gibi bir parça kolay kolay alınamıyor. Oyunlarda FPS istersen GTX 1060 ama GTX 1050 Ti yeter ben biraz da hızlı bir sistem istiyorum dersen SSD kalabilir.

1050Ti+Seçtiğim ssd, 1060tan yaklaşık 500 tl daha ucuz olduğu için böyle yaptım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı