GTX 1050 Ti ve Ryzen 5 1400 sistem CS2'de 50-60 FPS veriyor

burakbbalcı

Hectopat
RAM
8gb 2400mhz
SSD veya HDD modeli
120GB SSD 1TB HDD
Ekran kartı
GTX 1050 Tİ
Anakart
Asus B350 Prime
İşlemci
Ryzen 5 1400
Ryzen 5 1400 ve GTX 1050 Ti bilgisayarımla CS2 oynarken ortalama 50 60 FPS alıyorum fakat videolarına baktığım zaman çok rahat 100FPS 120FPS alanları gördüm. Bayağı farklı ayarlar denedim fakat çözemedim. Benim bu konuda yapabileceğim bir ayar var mı acaba? Yoksa tamamıyla bilgisayarın eksikliğinden mi kaynaklı?

Aynı işlemci ve GT1030 sistem ile 70-75 alıyorum. Driverleri silip tekrar kurdunuz mu?

oyun ayarlarınız ve çözünürlük nedir hocam

RAM Bilgisi doğru ise eğer paylaştığınız şekilde 1x görünüyor.

2x8 Yaparsanız daha iyi performans alırsınız.

oyun ayarlarınız ve çözünürlük nedir hocam
1280.960 oynuyorum ve genel olarak low ayarlar

Aynı işlemci ve GT1030 sistem ile 70-75 alıyorum. Driverleri silip tekrar kurdunuz mu?
silip tekrar kurduktan sonra donus yapacagim.

Ekleme yaparak bilgisayarda isinmama gibi bir sorun olabilir ekran karti 50 dereceyi gecmiyor hicbir zaman.

Testi yapan adamlar windowsuda oyun için en iyi şekilde optimize ediyor genelde.

Testi yapan adamlar windowsuda oyun için en iyi şekilde optimize ediyor genelde.
Deneyebilceğim bütün ayarları denedim windows için şimdi son bi driverlari kurcalamaya çalışıcam ama bu ekran kartının ısınmıyor olma olayını hala anlayamadım

1050 Ti o kadar ısınan kart değil. Benim GT1030 bile GTA 5'te maksimum 43 dereceye çıkıyor.

DDU ile driver kaldırıp bir son sürümü kurun, sisteme baktığımda ise tek kanal bellek kullanıyorsunuz gibi onu Dual channel yaparsanız %40 daha fazla performans alırsınız. Çünkü AMD işlemciler Dual channel ile daha performanslı çalışıyor.

Kardeşimin bilgisayarı var tarihi eser Athlon işlemci var GTX 960 var DDR3 RAM falan var 70-80 FPS alıyor CS:GO'da. Senin o değerler gerçekçi değil bence güzel bir format at, hatta şuan Windows 10 Pro kullanıyorsan Home-Education falan değiş. Donanımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…