Çözüldü GTX 1050 Ti VIDEO_TDR_FAILURE hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Wet1n

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX1050Tİ
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-7700HQ CPU @ 2.80GHz 2.81 G
Merhaba. Arkadaşlar son günlerde çok fazla mavi ekran hatası aldığım için bilgisayarı formatlamaya karar verdim. Bilgisayarı formatladıktan sonra düzeleceğini UMD'um fakat herhangi bir düzelme olmadı. Özellikle oyuna girdiğimde ya da video izlerken bu hata ile çok fazla karşılaştığımı fark ettim. Bazen bilgisayar boşta dururken bile mavi ekran hatası alabiliyorum. Driver güncellemesi için GeForce Experience programını kullanıyorum ve şu anda son sürüm kurulu ama yine de sorun devam etmekte. Aşağıya dump dosyasını bırakacağım. Sorunun neden kaynakladığı konusunda yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

091923-28234-01.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ekran kartı sürücü hatası gibi gözükse de hata koduyla ilgili şöyle bir şey var.

Ekran kartının sürümü Fri Sep 1 19:03:39 2023 olarak gözüküyor. 12 Eylül'de çıkan yeni bir sürüm var.

Ayrıca stack dosyanda

Dxgkrnl! ADAPTER_RENDER var. Bu da şunu diyor ki

The dxgkrnl! ADAPTER_RENDER: Reset function appears to be trying to reset a Graphics adapter, which is often done when there are issues with the Graphics driver or hardware.

Önce mevcut ekran kartı sürücünü güncelle. Daha sonra ekran kartına stres testi yapabilirsin.

Denildiği gibi bu arada sıcaklıkları da kontrol et. Laptop bu test sırasında donabilir, kararabilir ya da mavi ekrana atabilir. Bilgilendirirsin.
Ekran kartı sürücü hatası gibi gözükse de hata koduyla ilgili şöyle bir şey var.

Ekran kartının sürümü Fri Sep 1 19:03:39 2023 olarak gözüküyor. 12 Eylül'de çıkan yeni bir sürüm var.

Ayrıca stack dosyanda

Dxgkrnl! ADAPTER_RENDER var. Bu da şunu diyor ki

The dxgkrnl! ADAPTER_RENDER: Reset function appears to be trying to reset a Graphics adapter, which is often done when there are issues with the Graphics driver or hardware.

Önce mevcut ekran kartı sürücünü güncelle. Daha sonra ekran kartına stres testi yapabilirsin.

Denildiği gibi bu arada sıcaklıkları da kontrol et. Laptop bu test sırasında donabilir, kararabilir ya da mavi ekrana atabilir. Bilgilendirirsin.

Çözüm
Merhaba. Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. Cevap beklerken DDU ile grafik sürücüsünü kaldırdım ve şuanda temiz bir kurulum yapıyorum. Bu temiz kurulumdan sonra sonuçları paylaşacağım. Tekrardan teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…