GTX 1050 Ti vs GTX 1650 OC

Arda Türkcü

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese bir PC topluyorum ve ekran kartında kararsız kaldım MSI GTX 1050 Ti aktif olarak kullanıyorum yeni kasaya bunu monte edip bununla mı devam etmeliyim yoksa "Zotac GTX 1650 OC 4 GB ekran kartı" yoksa sıfırdan bu ekran kartını mı almalıyım? Aralarında ne kadar fark vardır bilmiyorum fakat Zotac ekran kartı aşırı minimal küçük bir kart, bu yüzden tereddüte düştüm, ilgilenirseniz sevinirim.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler herkese bir PC topluyorum ve ekran kartında kararsız kaldım MSI GTX 1050 Ti aktif olarak kullanıyorum yeni kasaya bunu monte edip bununla mı devam etmeliyim yoksa "Zotac GTX 1650 OC 4 GB ekran kartı" yoksa sıfırdan bu ekran kartını mı almalıyım? Aralarında ne kadar fark vardır bilmiyorum fakat Zotac ekran kartı aşırı minimal küçük bir kart, bu yüzden tereddüte düştüm, ilgilenirseniz sevinirim.

İyi sosyaller.
Elinizde 1050Ti varken sıfırdan 1650'ye para vermeye değmez. En azından 1660süper veya RX6600 bakın derim. Bütçe ve geri kalan sistemi de yazarsanız daha sağlıklı olur.

Küçük olması bir sorun değil gayet güzel bir kart. Aralarındaki farkı Youtube'a yazıp karşılaştırma videolarından bakabilirsin. Sisteminin özelliklerini yazarsan daha iyi öneriler yapılabilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı