GTX 1050 Ti vs. GTX 970 Gaming: Hangisi alınır?

• Konuyu başlatan Madox
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.838

Madox

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Eski nesil oyun bilgisayarım için 2.el ekran kartı düşünüyorum belli başlı 3-4 oyunu oynayacağım, GTA, PUBG, BF5 vb.

2.el ASUS 1050Ti 2 sene garantili 1000 TL
2.el MSI GTX 970 garantisi yeni bitmiş az kullanılmış kart 1000 TL (Tanıdıktan alıyorum)

Sizce mantıklı seçim hangisidir veya başka önerebileceğiniz model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizzat kendim msi gtx 970 kullanmaktayım,bir önceki mimariye sahip olmasına rağmen 1050ti dan neredeyse yüzde 20 ila yüzde 30 daha yüksek performans vermekte.
Ekran kartlarını en çok üzen Gta V Redux Modda bile 1080p de Ultra ayarlarda Fps 60ın altına çok nadiren düşüyor.
Eğer kart problemsiz ise hiç düşünmeden rahatlıkla gtx 970 alabilirsin.
Tek eksisi 1050ti dan daha fazla güç tüketiyor buda bi tık daha yüksek bir power supply demek.

970 in durumuna bağlı eğer hala ilk günkü performansı veriyorsa hiç tereddüt etmeden GTX 970 tercih etmelisin. GTX 1050 Ti da 2yıl garantisi olduğuna göre yeni alınmıştır herhangi bir sorun yaşamazsın

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar riske girip GTX 970'i alacağım galiba. :)

Bizzat kendim msi gtx 970 kullanmaktayım,bir önceki mimariye sahip olmasına rağmen 1050ti dan neredeyse yüzde 20 ila yüzde 30 daha yüksek performans vermekte.
Ekran kartlarını en çok üzen Gta V Redux Modda bile 1080p de Ultra ayarlarda Fps 60ın altına çok nadiren düşüyor.
Eğer kart problemsiz ise hiç düşünmeden rahatlıkla gtx 970 alabilirsin.
Tek eksisi 1050ti dan daha fazla güç tüketiyor buda bi tık daha yüksek bir power supply demek.
Kart fazla yıpranmamış haftada 1-2 gün oynanmış garantisi bu sene bitti 2016'da alındı.Ne kadarlık bir güç gerekir rahatça karşılaması için ?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar riske girip GTX 970'i alacağım galiba. :)

Kart fazla yıpranmamış haftada 1-2 gün oynanmış garantisi bu sene bitti 2016'da alındı.Ne kadarlık bir güç gerekir rahatça karşılaması için ?
650 ila 700w arası bir psu işini görecektir fazlasına gerek duyulmaz.
Ayrıca kartı aldığın zaman macununu değiştirip detaylı bir temizlik yapmayı unutma.

500W +80 bir güç kaynağı yetecektir. BQ ve FP'nin güç kaynaklarına bakmanı öneririm. Everest gibi şeyler alma kartı da yakarsın :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı