GTX 1050 Ti Warzone kasıyor

vakanda foreva

Hectopat
GTX 1050 Ti 8 GB RAM i5 3470 bir PC im var ama Warzone da en düşük ayarlarda kasıyor 10 FPS oynuyorum ama warzonu çok seviyorum ve oynayamıyorum bu benim sinirimi bozuyor PC'yi kırmaktan korkuyorum. Ne yapmam gerek? Evet RAM işlemci çok kötü ama şimdilik bir çözüm yok mu? Ya hadi anlarım 50 60 oynarsın ama 10 ne ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yapılabilecek bir şey yok:( GTX 1050TI'ın da bu oyunla ömrü doldu artık. Sistem değiştirmekten başka yapılacak bir şey yok.

Dostum sistemin o oyun için çok yetersiz eksik ne diye baktığımda ekran kartın işlemcin ve RAM'lerin çok yetersiz her şeyin iyi olsa bile bu oyun 12 GB RAM yiyor en az.

GTX 1050 Ti 8 GB RAM i5 3470 bir PC im var ama Warzone da en düşük ayarlarda kasıyor 10 FPS oynuyorum ama warzonu çok seviyorum ve oynayamıyorum bu benim sinirimi bozuyor PC'yi kırmaktan korkuyorum. Ne yapmam gerek? Evet RAM işlemci çok kötü ama şimdilik bir çözüm yok mu? Ya hadi anlarım 50 60 oynarsın ama 10 ne ya.

Düşük ayarlara alma darboğaz çok daha fazla artar oyun ayarlarını arttırıp öyle dene FPS'in artacakdır ben 50-60FPS alabiliyorum 1050 Ti ve i3 8100 ile.

Arkadaşımızda 3. nesil i5 var ama.

İşlemci değil olay hocam ekran kartı kullanımı benim sistemim i3 8100 ile 1050 Ti orta ayarlarda darboğaz yapıyor arkadaşdaki i5 3. nesil ile hayli hayli yapar ayarları arttırırsa darboğazı ciddi derecede düşürür 1050 Ti ile 10FPS alma ihtimali yok.

İşlemci değil olay hocam ekran kartı kullanımı benim sistemim i3 8100 ile 1050 Ti orta ayarlarda darboğaz yapıyor arkadaşdaki i5 3. nesil ile hayli hayli yapar ayarları arttırırsa darboğazı ciddi derecede düşürür 1050 Ti ile 10FPS alma ihtimali yok.
ama alıyorum hocam tamam drop giriyor ama oyunu oynayamıyorsun öyle bir drop yani ayrıca 10 deyil yanlış dedim 9 fps alıyor ): fps testine baktım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı