GTX 1050 Ti Windows 10 CS:GO Düşük GPU kullanımı

Oynadım denedim aynı. Normal de oynamıyorum.

Benim izlediğim testlere göre senin sistemin en yüksek ayarlarda 175-230 arası alıyor. Arkadaşının en yüksek ayarlarda 400 FPS aldığına emin misin ? Gözünle gördün mü ? Veya arkadaşın O.C yapmış olabilir mi ?

Hocam yüksek düşük ayar fark etmiyor fps aynı sadece gpu kullanımı oynuyor. Arkadaşım da ssd mevcut ve windows 7 kullanıyor onun gpu kullanımı %99 oranın da ondan dolayı 400 fps civarı alıyor. OC yapmamış.

Şuan çok pis sallıyorsun dostum. Ekran kartının %99'da olması veya 400 FPS alması imkansız. Hele 1050 Ti'da daha da imkansız.

Şuan çok pis sallıyorsun dostum. Ekran kartının %99'da olması veya 400 FPS alması imkansız. Hele 1050 Ti'da daha da imkansız.
Kardeşim %30 kullanım da 200-250 fps veriyor da %99 da 400 fps mi vermeyecek ?

Kardeş ya arkadaşın ekran kartı seninkinden daha iyi veya arkadaşın ekran kartına boost veya O.C yapmış bunun başka açıklaması yok.Bide belki ayarlarınız farklı olabilir.

Kardeşim %30 kullanım da 200-250 fps veriyor da %99 da 400 fps mi vermeyecek ?
%10 kullanıp stabil 300 veren de var. Diğer oyunlarla karışmasın bu CS:GO. Sizden ekran kartı değil işlemci istiyor. Bu zamana kadar bırak %99'u %80 istediğini zor gördüm. Tamamen sallama yani o iş.

Tamam her şeyi geçtim gpu kullanımı neden düşük ? Yükseltmenin bir yolu yok mu ?

CS:GO dediğim gibi fazla GPU kullanmıyor.Ekran kartını OC'larsan daha fazla kullanılır.

GPU, CS-GO için fazla güçlü. Dert etmeyin. 60 FPS akıcılığını kaybetmedikçe, sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…