@beatkey arkadaşımızın sorununu bende yaşadım, yaşamaktayım. İmzamda sistemimi görebilirsiniz. Daha önce denemek amaçlı Windows 7 kurdum. Çözünürlük olarak aynı çözünürlüğü kullanıyoruz. Benim ayarlarım hepsi düşük, 2MSSA ve ikili arabellekleme. Yazdığım ayarlarla denediğimde 400-450 fps alırken Windows 10'da yine aynı ayarlarda 250-300 arası değişiyor. Fps_max 0 komutunu kullanıyorum ama yine aynı. Sanki fps kilitleniyor. Bu arada bazı arkadaşlar monitörün 60hz ise onun üstündeki fpsler oynayışı etkilemiyor diyor ama 200 fps'nin aştına düştüğü zaman oyun sanki takılıyor gibi oluyor bu da oynayışı etkiliyor.
Ekran kartını OC lemek istemiyorum. Korkuyorum ve arkadaşlar bana 60 fps iyidir 120 fps iyidir diye gelmeyin benim sorunum gpu kullanımı ile ilgili ben 300 fps stabil oynamak istiyorum.
Kardeşim ben önceki sistemim de alıyordum zaten 100-150 FPS, ben 300 FPS'te stabil oynamak için bu sistemi dizdim bir fark olmadığını bende biliyorum yani.
Kardeşim ben önceki sistemim de alıyordum zaten 100-150 FPS, ben 300 FPS'te stabil oynamak için bu sistemi dizdim bir fark olmadığını bende biliyorum yani.
Arkadaşında işlemci kullanımı kaç ? Aynı işlemciyi kullandığınızı söylemişsin. %70 zaten şuan. %90 olsa 200 FPS anca verir. %100 de zaten oyunu oynayamazsın ki yazılım buna izin vermiyor.
Arkadaşında işlemci kullanımı kaç ? Aynı işlemciyi kullandığınızı söylemişsin. %70 zaten şuan. %90 olsa 200 FPS anca verir. %100 de zaten oyunu oynayamazsın ki yazılım buna izin vermiyor.