GTX 1050 Ti yetersiz kalmaya başladı yeni bilgisayar mı almalıyım?

meola147

Kilopat
Ah benim güzelim emektar dostum bilgisayarım son zamanlarda beni yarı yolda biraktığını sık sık hissediyorum. :( termal macun yenilesem de temizlesem de bana mısın demiyor gerçekten güçsüz kaldı. İstediğim oyunları drop yememek için düşük ayarda açmak zorunda kalıyorum. Resident Evil 2 bile varsayılan ayarlarda kasıyordu bende mecburen en düşüğe çektim ayarları. Sherlock holmes the devil daughter adlı oyunda bile kasmalar yaşıyorum ahım şahım grafikleri de yok. Sistemi yenileme vakti geldi mi sizce? Ekran kartı ve işlemciyi satıp o paranın üstüne para ekleğerek bir şeyler mi? Almalıyım? Sıfırdan asla alamam.

Sistem özellikleri:
-8 GB RAM 3000 civarı MHz vardı.
-MSI anakart modelini unuttum özür dilerim öğrenmeye çalıştım ama başaramadım.
-GTX 1050 Ti NVIDIA 4 GB O.C fabrika çıkış.
-Ryzen 3 1200.

Işın izleme teknolojisi GTX 2060den itibaren varmış sanıyorum GTX 2060 super, Ryzen 1600 Af ve 8gb daha ram alıp yolunuza devam edin bence hiç yoksa 3-4 yıl idare eder sizi.

Her şeyden önce aynı ramden 1 tane daha alıp DC yapmanı öneririm. Yeni bir ekran kartı alana kadar performansı arttırmış ve dropları azaltmış olursun.

İkisini de satıp yerine Ryzen 5 2600 yetiyorsa olabilir yetmiyorsa 5 1600'da olur ekran kartı olarak da 3 tanesinden birini seçebilirsin RX 580 4 GB ya da 8 GB, MSI NVIDIA GeForce GTX 1660 Ventus XS veya GTX 1650 Super bunları önerebilirim. Ama güncel oyunlar için 8 GB RAM yetmez. Eklemen gerek bu parayı ekran kartından kısabilirsin.
Işın izleme teknolojisi GTX 2060'den itibaren varmış sanıyorum GTX 2060 Super, Ryzen 1600 AF ve 8 GB daha RAM alıp yolunuza devam edin bence hiç yoksa 3-4 yıl idare eder sizi.

GTX 1060 mı RTX 2060 mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı