Alıcı GTX 1050 Ti


Evet o konuda haklısınız. Ben de detaya girmeden 1060 var dmeişim. Darboğaz yaşamamak adına 1050 Ti maksimum tercihiniz olsun. Güç kaynağınız 1050 Ti için gayet yeterli bir sorun yaşamazsınız. Fakat RAM miktarınızı göremedim. GT730 CS:GO ve LoL de çok fazla problem yaratacak bir kart değil. RAM miktarınız 8 GB'den az mı?
 
8 GB. Hocam şöyle 60 FPS oynatabiliyor fakat belirli şeylerde çok kasıyor. Mesela CS:GO siste ve haritayı genişten gören bi alanda veya LoL'de Senna efektleri, Mordekaiser ultisi gibi şeylerde FPS çok düşüyor. Genel olarak da memnun değilim GT 730'dan.
 
Açıkçası hiç AMD ekran kartı kullanmadım ve biraz korkutuyor. Performansı olarak GTX 1050 Ti daha iyi olduğu için hazır bütçem de varken GTX 1050 Ti almak istedim.

İki kata yakın parayı hak edecek fark yok. F/p kıyaslaması yapman için söyledim, 1050 Ti ülkede "GTA V açıyor, Ti bu en iyi kart" falan diye biraz çocuk kandırma kartına dönüştü ben 4 seneye yakın kullandım (maalesef) hiç de bir esprisi yok anlayacağın.

Tabii yine de para senin paran, dilediğin gibi harcayabilirsin.
 

Hocam memnun olmamanızı anlıyorum fakat bana sorun ekran kartından değil gibi geldi biraz o yüzden söylemek istedim. Eğer HDD kullanmıyor ve SSD kullanıyorsanız ve sağlıklı olduğundan eminseniz yeni bir ekran kartına yönelin. Aksi taktirde sorunu çözemezsiniz.
 
Yeni bir SSD aldım, PNY CS900. Ekran kartından olduğunu düşünüyorum, %99 öyledir çünkü çok zayıf bir kart.
 
Yeni bir SSD aldım, PNY CS900. ekran kartından olduğunu düşünüyorum, %99 öyledir çünkü çok zayıf bir kart.

Anlıyorum hocam. Dediğim gibi satıcı kişiler ile iletişim kurup uygun fiyata bulursanız 1050 Ti yeterli olur.
 
@Eyüp Ensar Horuz Kart için son fiyatınız nedir? Kusura bakmayın tüm mesajları okumadım, yazdıysanız yukarıda etiketlerseniz müteşekkir olurum. 1050 kullanan arkadaşıma yükseltme (PUBG için sadece) yapmak istiyoruz. GTX 1060 3GB var konuştuğum ancak 10520 Ti'da 4 GB VRAM ile ucuza gelirse düşünüyorum.

Bu arada RX 6600'e kadar sürücü veya yazılımsal bir hata alacağınızı düşünmüyorum. Kaldı ki Watman hatasının bile çözümü basit. Kendim ayrı PC'de 580 8 GB kullanıyorum oradan biliyorum.

 
Son düzenleme:
Cerberus düşünür müsünüz?
ASUS dimi? 1050 Ti ise, evet.

Bu PSU RX 470 için yeterli mi? Eğer öyleyse bununla beraber RX 470'i 1550 TL'ye alacağım.


@kino

Bunu da alabilirim.


@ItsAllGoodman Hocam sizin teklifinizi bekliyorum, hâlâ 1050 Ti almayı düşünüyorum. PSU ve RX 470 işini ileri zamanlarda oyun oynayan kardeşime düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…