harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 17 Kasım 2023 #1 Ekran kartı 1050 Ti Arkadaşlar görselde görüldüğü gibi bir uyarı geldi CS2'de, "DON'T SHOW AGAIN" (tekrar gösterme) dedim. Kartın güncel sürüm olmadığını söylüyor. NVIDIA'dan indirin diyor. Acaba böyle kullansam bir sıkıntı olur mu? Güncellemeden FPS kaybı yaşar mıyım? Ekran kartı. GTX STRIX 1050 Ti.
Arkadaşlar görselde görüldüğü gibi bir uyarı geldi CS2'de, "DON'T SHOW AGAIN" (tekrar gösterme) dedim. Kartın güncel sürüm olmadığını söylüyor. NVIDIA'dan indirin diyor. Acaba böyle kullansam bir sıkıntı olur mu? Güncellemeden FPS kaybı yaşar mıyım? Ekran kartı. GTX STRIX 1050 Ti.
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #2 Aynısını bana da söyledi ben de konu açtım bilen cevap verir umarım. Artı 0 Eksi
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 17 Kasım 2023 #3 Added a warning message for AMD and NVIDIA Graphics users with out-of-date drivers. Güncel olmayan sürücülere sahip AMD ve NVIDIA grafik kartı kullanıcıları için bir uyarı mesajı eklendi. Dosya Ekleri 1700233691444.png 326 bayt · Görüntüleme: 131 Artı 0 Eksi
Added a warning message for AMD and NVIDIA Graphics users with out-of-date drivers. Güncel olmayan sürücülere sahip AMD ve NVIDIA grafik kartı kullanıcıları için bir uyarı mesajı eklendi.
KS KS harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 17 Kasım 2023 #4 fitiq dedi: Aynısını bana da söyledi ben de konu açtım bilen cevap verir umarım. Genişletmek için tıkla... İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. bir garip sauron dedi: Added a warning message for AMD and NVIDIA Graphics users with out-of-date drivers. Eki Görüntüle 2019193 Güncel olmayan sürücülere sahip AMD ve NVIDIA grafik kartı kullanıcıları için bir uyarı mesajı eklendi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Artı 0 Eksi
fitiq dedi: Aynısını bana da söyledi ben de konu açtım bilen cevap verir umarım. Genişletmek için tıkla... İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. bir garip sauron dedi: Added a warning message for AMD and NVIDIA Graphics users with out-of-date drivers. Eki Görüntüle 2019193 Güncel olmayan sürücülere sahip AMD ve NVIDIA grafik kartı kullanıcıları için bir uyarı mesajı eklendi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam niye gerek duydular acaba.
lutoser Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 147 17 Kasım 2023 #5 harunEr dedi: İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Genişletmek için tıkla... Driver hangi sürüm? Artı 0 Eksi
harunEr dedi: İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Genişletmek için tıkla... Driver hangi sürüm?
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #6 harunEr dedi: İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam fps düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu? Artı 0 Eksi
harunEr dedi: İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam fps düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu?
lutoser Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 147 17 Kasım 2023 #7 fitiq dedi: Hocam fps düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu? Genişletmek için tıkla... Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten. Artı 0 Eksi
fitiq dedi: Hocam fps düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu? Genişletmek için tıkla... Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten.
fitiq Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #8 lutoser dedi: Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten. Genişletmek için tıkla... harunEr dedi: İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Genişletmek için tıkla... Yeni driveri yükleyince ortalama kaç fps kaybınız oldu? Artı 0 Eksi
lutoser dedi: Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten. Genişletmek için tıkla... harunEr dedi: İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim. Anladım hocam niye gerek duydular acaba. Genişletmek için tıkla... Yeni driveri yükleyince ortalama kaç fps kaybınız oldu?
KS KS harunEr Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 234 17 Kasım 2023 #9 lutoser dedi: Driver hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... 537.42 benim driver sürümüm 546 çıkmış. fitiq dedi: Hocam FPS düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bilgisayar stabil çalıştığı için ben güncellemedim ekran kartımı. Bu uyarı geldikten sonra FPS'imde düşüş yaşandı 10 FPS falan oynuyor hocam bazen 5 falan. lutoser dedi: Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten. Genişletmek için tıkla... Experience olmadan güncelleme yöntemi var mı temiz bir şekilde ekran kartını? Yani yeni sürümü indirip direkt kursamda olur mu? fitiq dedi: Yeni driveri yükleyince ortalama kaç fps kaybınız oldu? Genişletmek için tıkla... 3 ila 10 arası hocam fitiq dedi: Yeni driveri yükleyince ortalama kaç FPS kaybınız oldu? Genişletmek için tıkla... Ben güncellemedim hocam gözle görülür bir kayıp yaşarsam güncellerim anca. Artı 0 Eksi
lutoser dedi: Driver hangi sürüm? Genişletmek için tıkla... 537.42 benim driver sürümüm 546 çıkmış. fitiq dedi: Hocam FPS düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam bilgisayar stabil çalıştığı için ben güncellemedim ekran kartımı. Bu uyarı geldikten sonra FPS'imde düşüş yaşandı 10 FPS falan oynuyor hocam bazen 5 falan. lutoser dedi: Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten. Genişletmek için tıkla... Experience olmadan güncelleme yöntemi var mı temiz bir şekilde ekran kartını? Yani yeni sürümü indirip direkt kursamda olur mu? fitiq dedi: Yeni driveri yükleyince ortalama kaç fps kaybınız oldu? Genişletmek için tıkla... 3 ila 10 arası hocam fitiq dedi: Yeni driveri yükleyince ortalama kaç FPS kaybınız oldu? Genişletmek için tıkla... Ben güncellemedim hocam gözle görülür bir kayıp yaşarsam güncellerim anca.
lutoser Centipat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 147 17 Kasım 2023 #10 harunEr dedi: Experience olmadan güncelleme yöntemi var mı temiz bir şekilde ekran kartını? Yani yeni sürümü indirip direkt kursamda olur mu? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan manuel sürücü arama yerine ekran kartının özelliklerini yazın, yükledikten sonra tıklayın otomatik kuruyor experience kullanmadan. Artı 0 Eksi
harunEr dedi: Experience olmadan güncelleme yöntemi var mı temiz bir şekilde ekran kartını? Yani yeni sürümü indirip direkt kursamda olur mu? Genişletmek için tıkla... En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin. www.nvidia.com Buradan manuel sürücü arama yerine ekran kartının özelliklerini yazın, yükledikten sonra tıklayın otomatik kuruyor experience kullanmadan.