GTX 1050 Ti'da CS2 "Warning: Graphics Driver Out-of-Date" hatası

harunEr

Decapat
Ekran kartı
1050 Ti
Arkadaşlar görselde görüldüğü gibi bir uyarı geldi CS2'de, "DON'T SHOW AGAIN" (tekrar gösterme) dedim. Kartın güncel sürüm olmadığını söylüyor. NVIDIA'dan indirin diyor. Acaba böyle kullansam bir sıkıntı olur mu? Güncellemeden FPS kaybı yaşar mıyım?
Ekran kartı. GTX STRIX 1050 Ti.

Added a warning message for AMD and NVIDIA Graphics users with out-of-date drivers.

Güncel olmayan sürücülere sahip AMD ve NVIDIA grafik kartı kullanıcıları için bir uyarı mesajı eklendi.

Dosya Ekleri

• 1700233691444.png
    326 bayt · Görüntüleme: 131
Aynısını bana da söyledi ben de konu açtım bilen cevap verir umarım.

İnşallah stabil çalışıyor fakat FPS düşüşü oldu hocam bende denedim.

Anladım hocam niye gerek duydular acaba.

Driver hangi sürüm?

537.42 benim driver sürümüm 546 çıkmış.

Hocam FPS düşüşü oldu derken yeni driveri indirince mi oldu?

Hayır hocam bilgisayar stabil çalıştığı için ben güncellemedim ekran kartımı. Bu uyarı geldikten sonra FPS'imde düşüş yaşandı 10 FPS falan oynuyor hocam bazen 5 falan.

Eski driverdandır büyük ihtimal yeni driverın amacı eski driverin eksiklerini kapatmak zaten.

Experience olmadan güncelleme yöntemi var mı temiz bir şekilde ekran kartını? Yani yeni sürümü indirip direkt kursamda olur mu?

Yeni driveri yükleyince ortalama kaç fps kaybınız oldu?
3 ila 10 arası hocam

Yeni driveri yükleyince ortalama kaç FPS kaybınız oldu?

Ben güncellemedim hocam gözle görülür bir kayıp yaşarsam güncellerim anca.

Experience olmadan güncelleme yöntemi var mı temiz bir şekilde ekran kartını? Yani yeni sürümü indirip direkt kursamda olur mu?
Buradan manuel sürücü arama yerine ekran kartının özelliklerini yazın, yükledikten sonra tıklayın otomatik kuruyor experience kullanmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…