B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 19 Ocak 2019 #11 ÖzkanK dedi: ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Şu kart oyun veriyor mu yanında ? Genişletmek için tıkla... Sanırsam sadece nitro+ ve pulse modellerinde veriyordu fakat emin değilim.
ÖzkanK dedi: ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Şu kart oyun veriyor mu yanında ? Genişletmek için tıkla... Sanırsam sadece nitro+ ve pulse modellerinde veriyordu fakat emin değilim.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 19 Ocak 2019 #12 ÖzkanK dedi: ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Şu kart oyun veriyor mu yanında ? Genişletmek için tıkla... AMD Gomig Game Bundle Veriyor. Edit: Ayrıca Hepsiburada'ya kampanyanın geçerliliğini sordum. Geri dönüş alınca yazarım buraya. Son düzenleme: 19 Ocak 2019
ÖzkanK dedi: ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Şu kart oyun veriyor mu yanında ? Genişletmek için tıkla... AMD Gomig Game Bundle Veriyor. Edit: Ayrıca Hepsiburada'ya kampanyanın geçerliliğini sordum. Geri dönüş alınca yazarım buraya.
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 19 Ocak 2019 #13 Luthienn dedi: AMD Gomig Game Bundle Veriyor. Edit: Ayrıca Hepsiburada'ya kampanyanın geçerliliğini sordum. Geri dönüş alınca yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada'dan pulse 2 fanlı modelini alacağım acaba verir mi oyunları ?
Luthienn dedi: AMD Gomig Game Bundle Veriyor. Edit: Ayrıca Hepsiburada'ya kampanyanın geçerliliğini sordum. Geri dönüş alınca yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam Hepsiburada'dan pulse 2 fanlı modelini alacağım acaba verir mi oyunları ?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 19 Ocak 2019 #14 benkimimbilmem dedi: Hocam Hepsiburada'dan pulse 2 fanlı modelini alacağım acaba verir mi oyunları ? Genişletmek için tıkla... Şuan konuştuğum 2. kişi Hepsiburada'da. Zorla alacağım o oyunları Sizi haberdar ederim.
benkimimbilmem dedi: Hocam Hepsiburada'dan pulse 2 fanlı modelini alacağım acaba verir mi oyunları ? Genişletmek için tıkla... Şuan konuştuğum 2. kişi Hepsiburada'da. Zorla alacağım o oyunları Sizi haberdar ederim.
cortex47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2018 Mesajlar 2.234 Çözümler 4 Yer Atina, Yunanistan Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte X670 Gaming X AX, AMD Ryzen 7 7800x3D, MSI Hydro Cooler MAG Coreliquid P240, Corsair 16x2 5600MHz DDR5, PNY RTX 4080 XLR8 Verto, Corsair RMX 1000W 80+ Gold, Samsung 980 Pro 1TB Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #15 benkimimbilmem dedi: Devil May Cry 5, The Division 2, Resident Evil 2 oyunları veriliyor. RX 590 veya Vega alınırsa 3 oyunu da alabiliyorsunuz fakat RX 570 veya 580 alırsanız 3'ünden 2'sini seçip alıyorsunuz. Raise Your Game Fully Loaded | AMD (Yanlış anlamadıysam) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
benkimimbilmem dedi: Devil May Cry 5, The Division 2, Resident Evil 2 oyunları veriliyor. RX 590 veya Vega alınırsa 3 oyunu da alabiliyorsunuz fakat RX 570 veya 580 alırsanız 3'ünden 2'sini seçip alıyorsunuz. Raise Your Game Fully Loaded | AMD (Yanlış anlamadıysam) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 19 Ocak 2019 #16 Luthienn dedi: Şuan konuştuğum 2. kişi Hepsiburada'da. Zorla alacağım o oyunları Sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler cortex47 dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Luthienn dedi: Şuan konuştuğum 2. kişi Hepsiburada'da. Zorla alacağım o oyunları Sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar hocam, merak ettim alabildiniz mi bir bilgi ? Son düzenleme: 20 Ocak 2019
Luthienn dedi: Şuan konuştuğum 2. kişi Hepsiburada'da. Zorla alacağım o oyunları Sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler cortex47 dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Luthienn dedi: Şuan konuştuğum 2. kişi Hepsiburada'da. Zorla alacağım o oyunları Sizi haberdar ederim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar hocam, merak ettim alabildiniz mi bir bilgi ?
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 21 Ocak 2019 #17 benkimimbilmem dedi: Tamam teşekkürler Rica ederim. Merhabalar hocam, merak ettim alabildiniz mi bir bilgi ? Genişletmek için tıkla... Hala bir şey yok. Büyük ihtimal vermeyecekler gibi. Son yazdığınızın bildirimi gelmedi o yüzden geçcevap verdim.
benkimimbilmem dedi: Tamam teşekkürler Rica ederim. Merhabalar hocam, merak ettim alabildiniz mi bir bilgi ? Genişletmek için tıkla... Hala bir şey yok. Büyük ihtimal vermeyecekler gibi. Son yazdığınızın bildirimi gelmedi o yüzden geçcevap verdim.
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 21 Ocak 2019 #18 Luthienn dedi: Hala bir şey yok. Büyük ihtimal vermeyecekler gibi. Son yazdığınızın bildirimi gelmedi o yüzden geçcevap verdim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Luthienn dedi: Hala bir şey yok. Büyük ihtimal vermeyecekler gibi. Son yazdığınızın bildirimi gelmedi o yüzden geçcevap verdim. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Luthienn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 1.893 Çözümler 6 22 Ocak 2019 #19 Kupon kodumu aldım. Şuan oyunları almaya çalışıyorum
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 22 Ocak 2019 #20 Luthienn dedi: Kupon kodumu aldım. Şuan oyunları almaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... İyi olmus kolay gelsin
Luthienn dedi: Kupon kodumu aldım. Şuan oyunları almaya çalışıyorum Genişletmek için tıkla... İyi olmus kolay gelsin