GTX 1050 Ti'ın ömrü kaldı mı?

279683

Hectopat
GTX 1050 Ti kullanıyorum da, bu kartı değiştirmek gerekiyor mu? Şu an ben Low ayarlarda da oynarım, sıkıntı değil. Daha ne kadar idare eder bu arkadaş Low'da?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 Ti kullanıyorum da, bu kartı değiştirmek gerekiyor mu? Şu an ben Low ayarlarda da oynarım, sıkıntı değil. Daha ne kadar idare eder bu arkadaş Low'da?
Low'da oynarım diyorsan daha götürür, ama süre vermek zor teknoloji hızlı ilerliyor.

bence bu kadar dar bakışlı bakmaman gerekiyo senin sevdiğin şey sistem değil oyunsa bitireceğin daha binlerce oyun var daha dün shadow of tomb raider orta ayarlarda bitirdim sistemim ryzen 3 1300x gtx 1050 ti 8 gb ram daha ekleyip bitirmediğin güzel oyunları bitirmeni tavsiye ederim

Bana kalsa R9 290X bile yeter bana. Hatta fazla bile.

Yeni nesil donanımlar artık üst düzeyleri çok çok güçlü. Eski nesil en güçlü kartlar, yeni neslin orta güçte kartlarına denk neredeyse :) 1050 Ti da ekonomik ömrünü 4-5 yıla tamamlar. Daha sonra değiştirirsin :) 3 nesil sonra değişir.

Bana kalsa R9 290X bile yeter bana. Hatta fazla bile.

Yeni nesil donanımlar artık üst düzeyleri çok çok güçlü. Eski nesil en güçlü kartlar, yeni neslin orta güçte kartlarına denk neredeyse :) 1050 Ti da ekonomik ömrünü 4-5 yıla tamamlar. Daha sonra değiştirirsin :) 3 nesil sonra değişir.
Şu anda çoğu oyun amaçlı laptoplar 1050ti kullanıyor. Oyun yapımcıları tabiki de bunu göz önünde bulunduracaktır. Daha unutulmaz yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı