thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar merhaba bende GTX 1050 Ti var Slime Rancher 2 oyununda kaç FPS alırım? Özellikler aşağıda. GPU: MSI GTX 1050 Ti Aero ITX 128 bıt 4 GB OC Edition. CPU: i5 8500. RAM: 16 GB. SSD: 256 GB. Oyunun sistem gereksinimi de şu: Şimdiden kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
Arkadaşlar merhaba bende GTX 1050 Ti var Slime Rancher 2 oyununda kaç FPS alırım? Özellikler aşağıda. GPU: MSI GTX 1050 Ti Aero ITX 128 bıt 4 GB OC Edition. CPU: i5 8500. RAM: 16 GB. SSD: 256 GB. Oyunun sistem gereksinimi de şu: Şimdiden kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 thedekusmash dedi: Arkadaşlar merhaba bende GTX 1050 Ti var Slime Rancher 2 oyununda kaç FPS alırım? Özellikler aşağıda. GPU: MSI GTX 1050 Ti Aero ITX 128 bıt 4 GB OC Edition. CPU: i5 8500. RAM: 16 GB. SSD: 256 GB. Oyunun sistem gereksinimi de şu: Eki Görüntüle 1417037 Şimdiden kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok efektli alan varsa eğer oyunda hafif fps düşmesi olur onun dışında hiç problem olmaz tahminimce.
thedekusmash dedi: Arkadaşlar merhaba bende GTX 1050 Ti var Slime Rancher 2 oyununda kaç FPS alırım? Özellikler aşağıda. GPU: MSI GTX 1050 Ti Aero ITX 128 bıt 4 GB OC Edition. CPU: i5 8500. RAM: 16 GB. SSD: 256 GB. Oyunun sistem gereksinimi de şu: Eki Görüntüle 1417037 Şimdiden kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok efektli alan varsa eğer oyunda hafif fps düşmesi olur onun dışında hiç problem olmaz tahminimce.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 60 fps civarı alır gibi hocam içiniz rahat olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et testteki adamın işlemcisi biraz üst düzey ama sorun olacağını sanmıyorum.
60 fps civarı alır gibi hocam içiniz rahat olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et testteki adamın işlemcisi biraz üst düzey ama sorun olacağını sanmıyorum.
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 Silinen üye dedi: 60 FPS civarı alır gibi hocam içiniz rahat olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testteki adamın işlemcisi biraz üst düzey ama sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu 1. oyun ben 2. oyunu sordum 1. oyunu Full 60 FPS oynuyorum
Silinen üye dedi: 60 FPS civarı alır gibi hocam içiniz rahat olsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testteki adamın işlemcisi biraz üst düzey ama sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız bu 1. oyun ben 2. oyunu sordum 1. oyunu Full 60 FPS oynuyorum
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #5 thedekusmash dedi: Hocam yalnız bu 1. oyun ben 2. oyunu sordum 1. oyunu Full 60 FPS oynuyorum Genişletmek için tıkla... Pardon hocam 2 yazıdğım halde test bulamadım ama aşağı yukarı aynı oynarsınız diye düşünüyorum oyuna sahip misiniz alacak mısınız?
thedekusmash dedi: Hocam yalnız bu 1. oyun ben 2. oyunu sordum 1. oyunu Full 60 FPS oynuyorum Genişletmek için tıkla... Pardon hocam 2 yazıdğım halde test bulamadım ama aşağı yukarı aynı oynarsınız diye düşünüyorum oyuna sahip misiniz alacak mısınız?
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #6 WukuWukong dedi: Çok efektli alan varsa eğer oyunda hafif FPS düşmesi olur onun dışında hiç problem olmaz tahminimce. Genişletmek için tıkla... Ultra ayarlarda oynayabilir miyim hocam? Silinen üye dedi: Pardon hocam 2 yazıdğım halde test bulamadım ama aşağı yukarı aynı oynarsınız diye düşünüyorum oyuna sahip misiniz alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun daha çıkmadı alacağım Ultra ayarlarda 60 FPS açmasını istiyorum
WukuWukong dedi: Çok efektli alan varsa eğer oyunda hafif FPS düşmesi olur onun dışında hiç problem olmaz tahminimce. Genişletmek için tıkla... Ultra ayarlarda oynayabilir miyim hocam? Silinen üye dedi: Pardon hocam 2 yazıdğım halde test bulamadım ama aşağı yukarı aynı oynarsınız diye düşünüyorum oyuna sahip misiniz alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam oyun daha çıkmadı alacağım Ultra ayarlarda 60 FPS açmasını istiyorum
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #7 thedekusmash dedi: Ultra ayarlarda oynayabilir miyim hocam? Hocam oyun daha çıkmadı alacağım Ultra ayarlarda 60 FPS açmasını istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız
thedekusmash dedi: Ultra ayarlarda oynayabilir miyim hocam? Hocam oyun daha çıkmadı alacağım Ultra ayarlarda 60 FPS açmasını istiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız
thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #8 Sistem gereksinimleri yukarıda hocam konunun başında ona göre bir değerlendirirseniz sevinirim. Silinen üye dedi: Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama 1. oyunu çok eğlenceli Silinen üye dedi: Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız Genişletmek için tıkla... Hocam değerlendirdiniz mi bu oyunu çok sevdim onun için bu kadar meraklıyım Silinen üye dedi: Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verirseniz sevinirim Son düzenleme: 12 Haziran 2022
Sistem gereksinimleri yukarıda hocam konunun başında ona göre bir değerlendirirseniz sevinirim. Silinen üye dedi: Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama 1. oyunu çok eğlenceli Silinen üye dedi: Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız Genişletmek için tıkla... Hocam değerlendirdiniz mi bu oyunu çok sevdim onun için bu kadar meraklıyım Silinen üye dedi: Hocam denemekte fayda var olmadı Ultra'da 40 alacağınıza high da 60 alırsınız Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verirseniz sevinirim
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.222 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #9 thedekusmash dedi: Hocam cevap verirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Çerezlik hoş bir oyun hocam şöyle bir baktım sizin için gayet tatlı yorgunsundur eve gelirsin açarsın akar gidersin tam o kafada.
thedekusmash dedi: Hocam cevap verirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla... Çerezlik hoş bir oyun hocam şöyle bir baktım sizin için gayet tatlı yorgunsundur eve gelirsin açarsın akar gidersin tam o kafada.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #10 thedekusmash dedi: Sistem gereksinimleri yukarıda hocam konunun başında ona göre bir değerlendirirseniz sevinirim. Bilmiyorum ama 1. oyunu çok eğlenceli Genişletmek için tıkla... Hocam Ultra ayarda çok kasar RTX2070 öneriyor. Ekran kartı hariç Ultra için yetiyor o yüzden High ayarda 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum.
thedekusmash dedi: Sistem gereksinimleri yukarıda hocam konunun başında ona göre bir değerlendirirseniz sevinirim. Bilmiyorum ama 1. oyunu çok eğlenceli Genişletmek için tıkla... Hocam Ultra ayarda çok kasar RTX2070 öneriyor. Ekran kartı hariç Ultra için yetiyor o yüzden High ayarda 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum.