thedekusmash Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 452 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #11 WukuWukong dedi: Hocam Ultra ayarda çok kasar RTX2070 öneriyor. Ekran kartı hariç Ultra için yetiyor o yüzden High ayarda 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Ultra'da oynayabilirim diye düşünüyorum nasıl olsa oyun daha çıkmadı ve sistem gereksinimi değişebilir.
WukuWukong dedi: Hocam Ultra ayarda çok kasar RTX2070 öneriyor. Ekran kartı hariç Ultra için yetiyor o yüzden High ayarda 60 FPS oynarsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Ultra'da oynayabilirim diye düşünüyorum nasıl olsa oyun daha çıkmadı ve sistem gereksinimi değişebilir.
WukuWukong Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #12 thedekusmash dedi: Bence Ultra'da oynayabilirim diye düşünüyorum nasıl olsa oyun daha çıkmadı ve sistem gereksinimi değişebilir. Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam. Eski bir oyun değil sonuçta. Grafikler yeni nesle uyarlanır. Tabii bilmiyorum ama.
thedekusmash dedi: Bence Ultra'da oynayabilirim diye düşünüyorum nasıl olsa oyun daha çıkmadı ve sistem gereksinimi değişebilir. Genişletmek için tıkla... Sanmam hocam. Eski bir oyun değil sonuçta. Grafikler yeni nesle uyarlanır. Tabii bilmiyorum ama.