A Abra Katabra Kilopat Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 187 8 Ekim 2018 #1 Technopat'ın topladığı QP Nova sistemi sizce en iyi GTX 1050 Tİ sistemi midir? Ben öyle düşünüyorum. Eğer öyle ise almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2018
Technopat'ın topladığı QP Nova sistemi sizce en iyi GTX 1050 Tİ sistemi midir? Ben öyle düşünüyorum. Eğer öyle ise almayı düşünüyorum.
D DENlZ Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 1.925 Makaleler 7 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2018 #2 Bence alınmaması gereken bir sistem. Aynı paraya çok daha yüksek performans, çok daha az paraya aynı performanslı sistemler toplanır.
Bence alınmaması gereken bir sistem. Aynı paraya çok daha yüksek performans, çok daha az paraya aynı performanslı sistemler toplanır.
A Abra Katabra Kilopat Katılım 4 Ekim 2018 Mesajlar 187 9 Ekim 2018 #3 DENlZ dedi: Bence alınmaması gereken bir sistem. Aynı paraya çok daha yüksek performans, çok daha az paraya aynı performanslı sistemler toplanır. Genişletmek için tıkla... Örnek verebilir misiniz?
DENlZ dedi: Bence alınmaması gereken bir sistem. Aynı paraya çok daha yüksek performans, çok daha az paraya aynı performanslı sistemler toplanır. Genişletmek için tıkla... Örnek verebilir misiniz?