GTX 1050 Valorant FPS düşmesi

yung ati

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam, Valorant'ta anlık FPS düşmesi yiyorum. İşlemci kullanımı ve GPU kullanımı fotoğrafta gözüküyor. Darboğaz olduğunu düşünmüyorum sistem i3 6100 ve GTX 1050. Oyunun sistem gereksinimlerine göre çok altta kalan bir sistem de değil. RAM 8 GB Single. Ondan oluyor olabilir mi onu nasıl anlayacağımı bilmiyorum fakat 6 GB kadar bir kullanım gözüküyor fotoğrafta. Ayarlar en düşükte. Yükselttiğimde az FPS alıyorum zaten. Şu an ısınma bölümünde çektiğim fotoğraf bu. Savaş anında çok daha az FPS alıyorum. Botlarla da aynı şey mesela ateş ettiğimde işlemci kullanımı artıyor zaten bir anda anlattığım durum meydana geliyor. Çözümü olan var mı acaba bu konuda veya bilgisi olan yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (14).png
    738,1 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:

Açıkçası sorunun ne bilmiyorum ama ciddi bir sorun var sistemde. Ben 4 GB RAM 2.nesil i5 ve 1GB ekran kartı ile 120 FPS+ alırken, senin bu kadar alman hem de ekran kartın iyiyken darboğaz olduğunu düşünmüyorum.

Açıkçası sorunun ne bilmiyorum ama ciddi bir sorun var sistemde. Ben 4 GB RAM 2.nesil i5 ve 1GB ekran kartı ile 120 FPS+ alırken, senin bu kadar alman hem de ekran kartın iyiyken darboğaz olduğunu düşünmüyorum.

Değil mi? Ben de öyle düşünüyorum.

Unreal Engine 4 daha fazla CPU gücüne ihtiyaç duyuyor. CPU kullanımınız oyundayken sınır seviyelerde geziyor. Bu yüzden belirli yerlerde ani FPS düşmesi yaşıyorsunuz. Tek yapabileceğiniz CPU yükseltmek olur. RIOT hatalı bir reklam yaklaşımıydı. Düşük sistemler için uygun bir oyun değil. Doku, efekt kalitesinden kıstın diye UE4'ün CPU tüketimi azalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…