GTX 1050 varken RX 580 veya RX 570 alınır mı?

Rx serisi gayet iyi şu an bende sapphire rx 570 ıtx pulse kullanıyorum tek fanlı olanı ve gerçekten assasins serisi metro exodus the witcher 3 fry cry serisinin hepsini ultrada oynuyorum gayet iyi performans veriyor he ben rx 570 807 tl sinerji de aldım gayet iyi bir inidirimli fiyat oldu ve gerçekten performans olarak rx serisi çok iyi şahsen maddi açıdan iyi olsam rtx serisine girişirim 1650 vb kartlara düşmezdim rx 590 şuan alırsan senin için gayet güzel olur.

Rx 580 fiyatına 1650 Süper varken bu iki ekran kartı da alınmaz. Tavsiyem 1650 Süper alman yönünde olacaktır.

Herhalde oynadığın oyunlar 2009-2010'lardan kalma oyunlar. Ben de aynı ekran kartını kullanıyorum. Evet performansı iyi, 60-70 fps civarı alırsın ama güncel hemen hemen hiç bir oyunda 100 FPS veremez RX 570. Veriyorsa, sen ultrada oynamıyorsundur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Katılmıyorum 38 oyunda denedim ve yüksek ultra karışık 100 fps üstü en düşük 70 fps civarı aldım pc yi almadan önce youtube da çok video izledim açıkçası Bi çoğundan daha yüksek performans aldım her şeyi (oyunlarda güncel bu arada) youtube a bakıp inanmamak lazım

Katılmıyorum 38 oyunda denedim ve yüksek ultra karışık 100 fps üstü en düşük 70 fps civarı aldım pc yi almadan önce youtube da çok video izledim açıkçası Bi çoğundan daha yüksek performans aldım her şeyi (oyunlarda güncel bu arada) youtube a bakıp inanmamak lazım
Arkadaşım yanlış anlama da 1 önceki mesajında 20 tane oyunda denedim diyorsun şimdiki mesajında 38 tane oyunda denedim diyorsun. Bu kartı bende kullanıyorum FarCry 3 gibi bir oyunda dahi ultrada 100 Fps alamazsın bu kartla. Tamam kart F/P ürünü falan eyvallahta bu kadar abartmaya gerek yok.

Arkadaşım yanlış anlama da 1 önceki mesajında 20 tane oyunda denedim diyorsun şimdiki mesajında 38 tane oyunda denedim diyorsun. Bu kartı bende kullanıyorum FarCry 3 gibi bir oyunda dahi ultrada 100 Fps alamazsın bu kartla. Tamam kart F/P ürünü falan eyvallahta bu kadar abartmaya gerek yok.
Ben en başta yazdığımda 8 9 gün oldu o zaman dan bu zamana kalanları yükledim ki yalan atmaya kalksam 38 tane demezdim emin ol ben hala dediğimin arkasındayım denemediğim oyunlar var ama 38 tane dediğim gibi 100 üstü aldım belki daha parçalar yeni diyedir bilmiyorum ama sen fr3 de zor alıyorsan sende sıkıntı vardır

Ben en başta yazdığımda 8 9 gün oldu o zaman dan bu zamana kalanları yükledim ki yalan atmaya kalksam 38 tane demezdim emin ol ben hala dediğimin arkasındayım denemediğim oyunlar var ama 38 tane dediğim gibi 100 üstü aldım belki daha parçalar yeni diyedir bilmiyorum ama sen fr3 de zor alıyorsan sende sıkıntı vardır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Doğrusu bakın burda işlemcisi R5 2600 bende R5 1500x var . İddialaşmaya gerek yok 100Fps üstü çoğu oyunda alamazsınız. Ac Origins ultra ayarlar

Mafia 3

Son düzenleme:
doğrusu bakın burda işlemcisi R5 2600 bende R5 1500x var . İddialaşmaya gerek yok 100Fps üstü çoğu oyunda alamazsınız. 1600x900'de açmadığınıza eminmisiniz? Ac Origins ultra ayarlar

Sa öncelikle kuzenimin size yazarken gördüm ve ilgimi çekti önce konuyu açıklığa kavuşturayım 11 yaşında abartmayı seviyor açıkcası sisteminde biraz dolaştıktan sonra o bursa ultra 100 fps+ demiş fakat bu sistemde 100fps+ alınır ama ultrada değil eğer 100 fps+ almak istiyorsanız ya kendinize ayar yaparsınız yada orta yüksek karışık oynarsınız bu arada işlemcisini yazmamış anladığım kadarıyla r5 2600 kullanıyor o yüzden sizde sıkıntı vardır demiş kendi kafasına göre iş yapmış zaten bu hesabıda aldım elinden. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı