GTX 1050 ve GTX 1660Ti kullanım ömrü

Alitasbasi67

Decapat
2 yıl önce GTX 1050 çıktı ve ömrü bitti, GTX 1660Ti ne zaman ömrü bitecek?

Arkadaşlar ömrü neredeyse kartın bitti, yanlış mıyım? Bu karta sahip olanlar bazı oyunları en düşük ayarlarda oynuyorlar, şimdi buna göre bu sene çıkan kart da ömrü 2 sene sonra bitecek diyebilir
miyiz? (Oyun için konuşuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kime göre bitti ? Kullanım amacına göre kart alacaksınız. Ben GT 1030 kullanıyorum ve gayet de memnunum. LOL oynuyorum. Düşük güç tüketimi var. Daha fazlasına ihtiyacım yok.

Bence GTX 1660Ti kartının daha ömrü var. En az 3-4 sene ömrü olacağını düşünüyorum.

Her üründen max verim alabileceğiniz ömrü yaklaşık 2-3 sene. Daha sonrası orta sevıyeler 2-3 sene sonra daha very low seviyeler. Oyundan oyuna değişir.

Bence GTX 1660Ti kartının daha ömrü var. En az 3-4 sene ömrü olacağını düşünüyorum.
Ömrü en az 2 sene garanti ona lafım yok ama internette görüyorum normal ayarlarda 4 sene diyorlar, 2 sene önce 1050 çıktı ve en düşük ayarlarda oynayacak insanlar yakın zamanda böyle olacak o yüzden öyle şey ettim ben daha doğrusu şimdi kastediyorum yalan olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…