diyorum ya şuan elimde gtx 1050 var sadece içini değiştireceğim i5 4440 ve 1300 mhz ram kullanıyorum şuan
Başta 1050 sinin olduğunu söyleseydi daha farklı yorumlar yapardık dediğim gibi 550/500 bir ssd ve sıvı soğutma yaparsan canavar bir makine olur.
ya normalde yazmıştım ilk başta moderatör değiştirmiş başlıkta böyle değildi
 
G4560 yerine i3 8100 olsun kesinlikle. Arkadaslar G4560 ucuz ama suan icin yetersiz. Kisa vadeli olur sistemeriniz boyle bir hataya dusmeyin bu vakitte 1 yil once olsaydi tamam alinabilirdi ama simdi farkli arkadaslar ona gore onerilerinizi yapin ve butcenizi zorlayin bekleyin mumkunse.
 
açıkcası bu bütceyi bile tam halledemedim yani sorun bile yaşayabilirim
 
Buyuk harfle basla cumleye, imlaya uy ceza yiyeceksin. Suan telden girmesem cok guzel sistem onerirdim sana 2600 TL'ye ekran kartsiz olarak ama telefondan fiyatlara bakmak zor.
 
Dostum KDV indirimi yakalarsan ben 8GB ram Gtx 1060 i5 8400 ve diğer parçalarıyla beraber 5K topladım şimdi i3 8100 GTX 1050Ti ve diğer parçalarıyla beraber 4K yı aşıyor almışken 1060 en iyisi ben de yoksa ucuza kaçmayı planlıyorum.
 
Ekran karti var adamda. Ekran kartsiz toplayabilirsin.
 
Buyuk harfle basla cumleye, imlaya uy ceza yiyeceksin. Suan telden girmesem cok guzel sistem onerirdim sana 2600 TL'ye ekran kartsiz olarak ama telefondan fiyatlara bakmak zor.
Ağustos başında alacağım daha sonra pc den girdiğin zamana önerebilirsen mutlu olurum bide 2600 tl yi aşamam Ağustos başında kullandığım pc yi abime vereceğim o yüzden para biriktirip alamam yani Max 2600
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…