• Ara Toplam: 2234,24 TL
    KDV Toplam: 402,16 TL
    Ana Toplam: 2636,40 TL
Açıkçası tek tek fiyat araştırmaya üşendiğim için Teknobiyotik'in Akıllı PC Sihirbazı'ndaki fiyatları temel alarak sistemi topladım. Bundan da iyisi şamda kayısı olur, ona göre.

Sistemle ilgili düşeceğim tek not şu olur: SAKIN AMA SAKIN maliyetten kaçıp Samsung dışında bir SSD alma, ilerleyen dönemde pişman olursun. Sistemdeki SSD'yi ille de almak istersen onunla beraber olan fiyatını gör diye ekledim. Asla kullanmanı tasvip ve tavsiye etmiyorum.
Rica ederim. Kolay gelsin. Ben olmasam bile cok guzel sisten toplayanlar var. @SypeR Sana toplar.
Hocam bu arada geçmiş olsun dileklerimi kabul ediniz. Yardımcı olabileceğimiz bir nokta varsa haberdar edin yeter.

Sistem dehset olmus ellerine saglik dostum. Tesekkur ederim bu sozu soylemen bile en buyuk yardim.

Ellerinize sağlık hocam birşey daha isteye bilirmiyim 2000 tl civarı yapabilirmisiniz bide
SSD yi daha sonra alabilirim ancak fiyat konusunda evdekilerle biraz sorun yaşıyorum bir ihtimal 2600 e çıkmaya bilirim o yüzden 2000 tl Max 2100 tl arası bir sistem yapabilirmisiniz rica etsem. saten çok ileriye dönük olmasına gerek yok 3 yıl sonra saten gtx 1050 yetmeyecek komple değiştiririm şimdiden teşekkürler
bu arada hakket vahşet olmuş başkan @SypeR bide diğer soruma bakarsan hocam çok minnettar kalırım

Son düzenleme:
Tamam hiç sorun yok fiyatları tek tek araştırmaya gerek yok başkan

Ara Toplam: 1708,15 TL
KDV Toplam: 307,47 TL
Ana Toplam: 2015,62 TL

Bu sistemde içime sinmeyen tek seçenek kasa ve PSU seçimim oldu. Onu da bütçeye sığdırmak için çok uğraştım ama en azından güvenebileceğim modelleri seçer seçmez 2200 TL üzerine çıkıyor bütçe. Bu sebeple değiştirme imkanın olduğunda en azından PSU'yu daha güvenilir bir marka ile değiştirmeni ŞİDDETLE tavsiye ederim.

Ellerinize sağlık hocam siz yinede güzel bi psu ve kasa onerirmisiniz bide 250 Walt 1050 ye yetecek mi ?

Bende 400 Watt lik psu var onu sıkıntı değil ona bi SSD ekleyebilir ihtimal varmı 2100 Max olmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…