GTX 1050 ve i5 2400 ile Mount and Blade II: Bannerlord oynanır mı?

ll.Mehmed

Hectopat
Arkadaşlar sistemim:
GTX 1050 Ti.
i5 2400.
8GG DDR3 RAM 1333 MHz.
Arkadaşlar bu sistemde Mount and Blade 2 Bannerlord oynayabilir miyim? Oynarsam kaç FPS alırım cevaplarınızı bekliyorum.

Oynamasına oynarsın da kaç FPS alabileceğini söylemek mümkün değil. Yeri geliyor 2080 Ti kartlar bile sürünüyor, sonra başka yama geliyor o zaman biraz düzeliyor. Sonra başka bir şey oluyor gene performans düşüyor. Oyunun tam sürümü daha çıkmadı, gelişme aşaması devam ediyor. İlla hemen oynamak istiyorum demiyorsan tam sürümü bekleyebilirsin.

Not: Forum arkadaşlarımın engin bilgilerine hayran kalmamak mümkün değil. Bu konu 2080 Ti - i9 9900K için açılmış olsaydı bile oyunun sorunları nedeniyle 120+ saatlik tecrübeme rağmen şu kadar FPS alırsın diyemezdim. Herkes kullanmadığı parçalarla direkt FPS tayininde bulunabiliyor, sanırım ben beceriksizim, bu kadar kişi yanılıyor ya da sallıyor olamaz herhalde... 😒

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı