GTX 1050 ve i5-7300HQ sistem ne kadar eder?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Elimde bir laptop var. Ben bunu satmak istiyorum. Bu işler nasıl oluyor? Nelere dikkat edilmeli? İnternetten satmayacağım. Bilgisayarcının birine gidip satacağım. Sizce fiyatı kaç TL demeliyim?

Sistem
GTX 1050 4 GB
i5-7300HQ
16 GB RAM
256 GB SSD.

Model: Monster Abra A5 V12.

Elimde bir laptop var. Ben bunu satmak istiyorum. Bu işler nasıl oluyor? Nelere dikkat edilmeli? İnternetten satmayacağım. Bilgisayarcının birine gidip satacağım. Sizce fiyatı kaç TL demeliyim?

Sistem
GTX 1050 4 GB
i5-7300HQ
16 GB RAM
256 GB SSD.

Model: Monster Abra A5 V12.
Temizse max 4000e kadar satabilirsin internette.

Temizse max 4000e kadar satabilirsin internette.
Hocam ben de aynı şekilde elimdeki sistemi satayım dedim facebook gruplarında ilan falan koydum 1650 Super 16 GB RAM Ryzen 3 3100 sisteme 6400-6500 TL yazdım diye adam beni dolandırıcı ilan etti. Sınırlı stok indirimli sıfır sistemi de genel piyasa kabul edip benimle tartıştı. Aman internetten satıyorsanız da letgo veya sarı site harici satmayın. Facebook grupları falan çöplük resmen.

Bilgisayarcı sana 3000'den fazlasını vermez.

Hocam ben de aynı şekilde elimdeki sistemi satayım dedim Facebook gruplarında ilan falan koydum 1650 Super 16 GB RAM Ryzen 3 3100 sisteme 6400-6500 TL yazdım diye adam beni dolandırıcı ilan etti. Sınırlı stok indirimli sıfır sistemi de genel piyasa kabul edip benimle tartıştı. Aman internetten satıyorsanız da Letgo veya sarı site harici satmayın. Facebook grupları falan çöplük resmen.

Adamlar yarı fiyatına almayı beklemek gibi salaklıklar yapıyorlar hocam ben sahibindeni öneririm böyle konularda.

Bilgisayarcı sana 3000'den fazlasını vermez.

Adamlar yarı fiyatına almayı beklemek gibi salaklıklar yapıyorlar hocam ben sahibindeni öneririm böyle konularda.
Hocam anlamadım valla 3 ayrı gruba girdim 3 ayrı grupta da toxic kitle. Elimdeki sistem anakartından tutun depolamaya kadar yükseltmeye fazlasıyla açık iyi bir sistem. 6500 TL'nin neresi dolandırıcılık oldu anlamadım. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı