GTX 1050 ve R3 2200G sistemde yüksek CPU kullanımı

Hyperkros

Centipat
Daha fazla  
Çoğu oyunda %100 işlemci kullanımı oluyor RAM'im 8G 2667 MHz RAM'le ilgili olamaz farklı RAM ile denedim PC boşta iken 100 kullanımı olmuyor. AMD yazılımını yükleyemiyorum destelenen grafik kartı bulunamadı diyor işlemci için APU işlemci olduğu için driver falan vardır diye düşünmüştüm. 1 aydır var neredeyse bazen olmuyor ama çoğu zaman oluyor arka plan da açık bir şey yok Discord sadece ama kapatıp denediğimde oldu alakası yok. Çözüm olarak neler yapabilirim? Oynadığım oyunlar Sea of Thieves, Valorant, GTA vs. eskiden böyle bir sorunum yoktu.

Zaten harici GPU var. Çözünürlük düşük ise olabilir. Bir de AMD işlemci için çift kanal RAM önemlidir.

1920x1080 kullanıyorum çift Dual kullanıyorum normalde ama neden bilmiyorum 2. RAM slotu çalışmıyor o yüzden 1x8 kullanmak zorunda kaldım :/ 1x16 alsam sıkıntı olur mu?

@Hyperkros hocam, tek kanal olduğu sürece fazla performans olmaz. Çünkü çift kanal ile bant genişliği daha fazla olur.

Çoğu oyunda %100 işlemci kullanımı oluyor RAM'im 8G 2667 MHz RAM'le ilgili olamaz farklı RAM ile denedim PC boşta iken 100 kullanımı olmuyor. AMD yazılımını yükleyemiyorum destelenen grafik kartı bulunamadı diyor işlemci için APU işlemci olduğu için driver falan vardır diye düşünmüştüm. 1 aydır var neredeyse bazen olmuyor ama çoğu zaman oluyor arka plan da açık bir şey yok Discord sadece ama kapatıp denediğimde oldu alakası yok. Çözüm olarak neler yapabilirim? Oynadığım oyunlar Sea of Thieves, Valorant, GTA vs. eskiden böyle bir sorunum yoktu.

Çift kanal RAM'e geçmek bir nebze de olsa çözebilir hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı