M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 69 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Aralık 2020 #11 Yeni gelecek olan güncelleme ile sorunlar düzelecektir. 30FPS alırsın.
selmanalderson Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #12 Oyunu oynuyorum aynı sistem ile. 16 GB RAM farz bu oyun için. Araba sürmek sıkıntı geri kalanda oyun akıyor
Oyunu oynuyorum aynı sistem ile. 16 GB RAM farz bu oyun için. Araba sürmek sıkıntı geri kalanda oyun akıyor
A akt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 1.579 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #13 GTX 1050 Ti 4 GB + i7 4771 ile girişte en düşük çözünürlük ve Low ayarlarda 30 FPS alamadım ve kapattım.
GTX 1050 Ti 4 GB + i7 4771 ile girişte en düşük çözünürlük ve Low ayarlarda 30 FPS alamadım ve kapattım.
M Mrazahx Hectopat Katılım 20 Aralık 2019 Mesajlar 69 Makaleler 1 Çözümler 1 11 Aralık 2020 #14 selmanalderson dedi: Oyunu oynuyorum aynı sistem ile. 16 GB RAM farz bu oyun için. Araba sürmek sıkıntı geri kalanda oyun akıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alıyorsunuz?
selmanalderson dedi: Oyunu oynuyorum aynı sistem ile. 16 GB RAM farz bu oyun için. Araba sürmek sıkıntı geri kalanda oyun akıyor. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alıyorsunuz?
selmanalderson Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #15 Kapalı ortamlarda 50 55 görüyor genelde 30 40 civarı araba sürerken 15E kadar düşüyor
Commander Smith Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 80 11 Aralık 2020 #16 Arabaya binince oyun oynanmaz hale geliyor 1650 ile
selmanalderson Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #17 1.04 güncellemesi ile baya düzeldi bende
koeken Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #18 Bu Video'u izlemeni öneririm. 15-20% Performans sağlar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sistemimiz ayni, Fakat ben daha indirmedim laptobun bu arada HP mi, Ve bende 8 yerine 6GB RAM kullanılabilir diyor.
Bu Video'u izlemeni öneririm. 15-20% Performans sağlar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sistemimiz ayni, Fakat ben daha indirmedim laptobun bu arada HP mi, Ve bende 8 yerine 6GB RAM kullanılabilir diyor.
selmanalderson Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2020 #19 koeken dedi: Bu Video'u izlemeni öneririm. 15-20% Performans sağlar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sistemimiz ayni, Fakat ben daha indirmedim Laptopun bu arada HP mi, Ve bende 8 yerine 6 GB RAM kullanılabilir diyor. Genişletmek için tıkla... Bu bayağı etkiledi aynen. Araba sürerken artık sabit 30 FPS alıyorum. Benim sistemimi soruyorsan ASUS TUF 505DD kullanıyorum
koeken dedi: Bu Video'u izlemeni öneririm. 15-20% Performans sağlar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arada sistemimiz ayni, Fakat ben daha indirmedim Laptopun bu arada HP mi, Ve bende 8 yerine 6 GB RAM kullanılabilir diyor. Genişletmek için tıkla... Bu bayağı etkiledi aynen. Araba sürerken artık sabit 30 FPS alıyorum. Benim sistemimi soruyorsan ASUS TUF 505DD kullanıyorum
koeken Kilopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #20 selmanalderson dedi: Bu bayağı etkiledi aynen. Araba sürerken artık sabit 30 FPS alıyorum. Benim sistemimi soruyorsan ASUS TUF 505DD kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Araba ile sehirde dolasirken Min ve maks kac FPS aliyorsunuz? Ona gore bende indiricem.
selmanalderson dedi: Bu bayağı etkiledi aynen. Araba sürerken artık sabit 30 FPS alıyorum. Benim sistemimi soruyorsan ASUS TUF 505DD kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Araba ile sehirde dolasirken Min ve maks kac FPS aliyorsunuz? Ona gore bende indiricem.