GTX 1050 VGA to DVI dönüştürücü ile görüntü alamama sorunu

AfroTheHun

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nevşehir
Daha fazla  
Meslek
Franchise bir işletmede Muhasebe Müdürü
  • FX 6300
  • Gigabyte 970A-DS3P
1050 kartı taktık ama görüntü alamıyoruz. VGA to DVI port ile taktık. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zotac Gtx 1050 kullanıcısıyım. Vga monitörde HDMI-VGA çevirici ile sorunsuz kullanmaktayım. Çeviriciyi monitöre mi ekran kartına mı taktınız?

Ekran kartına bağladıklarını umuyorum. Aynı sorunu ben yaşamıştım HDMI-VGA çevirici kullanmanızı tavsiye ederim ben öyle çözmüştüm sorunumu.

• FX 6300
  • Gigabyte 970A-DS3P
1050 kartı taktık ama görüntü alamıyoruz. VGA to DVI port ile taktık. Yardımcı olabilecek var mı?
DVI port iki çeşit 24+1 ve 24+5. 24+1i iki farklı dükkandan aldığım halde çalıştıramadım. Kendi sistemim ile ilgili ya da aldığım iki ürün ile ilgili olabilir fakat dikkat edilmesi gereken husus +5 dişi sokete +1in rahat girdiği ve çalıştırmadığıdır. Eğer ekran kartı üzerindeki soket 24+1 ve çalışan bir soket bulursan. Bana da haber verir misin? Yoksa kesin çözüm olarak pazartesi HDMI dan Vga dönüştürücüsü alacağım. Ekran kartında girişi varsa aynısını tavsiye ederim. Not: Dijital görüntüyü analoga çevirmekte FPS değil görüntü kalitesi düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…