Merhaba, ASUS FX705GD kullanıyorum. Bilgisayarı 4 aydır kullanıyorum, yaklaşık 1.5 aydır oyun oynarken ya da 2. monitör takılıyken gibi ekran kartının çalıştığı durumlarda mavi ekran hatası alıyorum. 2. monitörde karıncalanma tarzı piksellere bölünme olurken 1. monitörde sadece donma yaşanıp mavi ekran veriyor. Ne yaptıysam çözemedim. Ayrıca ekran kartı sürücümü manuel olarak yüklemek istediğimde kurulum yapamıyorum yaklaşık 10 civarı farklı sürümünü denedim hepsinde aynı hatayı veriyor bu grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir. ASUS'un kendi sitesinden indirdiğim ekran kartı sürücüsü ile de kurulum yapamıyorum sadece Windows güncelleştirmesi ile yükleyebiliyorum. Sorun neden kaynaklı çözemedim denemediğim şey kalmadı yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. İyi forumlar.
Sistemim:
NVIDIA sitesinden otomatik tarama yaptığımda çıkan ekran kartı sürücüsü:
İndirdiğim sürücüyü kurmak istediğimde aldığım hata:
Minidump dosyası:
drive.google.com
Not: Bazen aldığım mavi ekran hatalarında hata kotu değişebiliyor genelde aldığım hata kodları VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR ve DPC Watchdog Violation oluyor. Ama işlem her zaman oyun oynarken ya da 2. monitör takılıyken oluyor belli bir süresi yok. Bilgisayarı ilk açtığımda hiçbir program çalıştırmadan aldığım da oldu 2 gün çift monitörle çalışırken almadığım da oldu ama GTA 5 oynarken genelde 5-10 dakika içerisinde alıyorum en fazla 30 dakika oyun oynayabiliyorum.
Sistemim:

NVIDIA sitesinden otomatik tarama yaptığımda çıkan ekran kartı sürücüsü:

İndirdiğim sürücüyü kurmak istediğimde aldığım hata:

Minidump dosyası:
a.rar

Not: Bazen aldığım mavi ekran hatalarında hata kotu değişebiliyor genelde aldığım hata kodları VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR ve DPC Watchdog Violation oluyor. Ama işlem her zaman oyun oynarken ya da 2. monitör takılıyken oluyor belli bir süresi yok. Bilgisayarı ilk açtığımda hiçbir program çalıştırmadan aldığım da oldu 2 gün çift monitörle çalışırken almadığım da oldu ama GTA 5 oynarken genelde 5-10 dakika içerisinde alıyorum en fazla 30 dakika oyun oynayabiliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: