Ben öncelikle sistemimdeki ekran kartını R7 240 geliştirmek istiyorum. 1050 ve 1050 Ti arasındayım. Fakat MSI GTX 1050 Gaming X 620 TL iken, MSI GTX 1050 Ti 690 TL.
Sorum şu; hangisi daha iyi performans verir? Bu konularda pek bir bilgim yok açıkçası ve yardımınızı istiyorum. Gaming olması pek bir şey fark ettirir mi veya birisinin tek, diğerinin çift fanlı olması?
İşlemcim i3 3220; GTX 1050 veya 1050 Ti ile iyi performans verebilir mi? Ve şu anki ekran kartım R7 240 yani AMD, almayı düşündüğüm işe NVIDIA. Herhangi bir uyum sorunu yaşanır mı acaba?
Son olarak anakartım ise Gigabyte h61m-ds2, bununla arasında bir uyum sorunu yaşanır mı?
Çok teşekkürler.
İşlemciye yüklenen oyunlarda 1050 Ti darboğaz yapacaktır. 1050 ile 1050 Ti arasında kalan fikir isteyen insanlarla dolu yüzlerce sayfa bulabilirim. Keşke araştırsanız. Aradaki 70 TL ye değer. 1050 Ti öneririm.
İşlemciye yüklenen oyunlarda 1050 Ti darboğaz yapacaktır. 1050 ile 1050 Ti arasında kalan fikir isteyen insanlarla dolu yüzlerce sayfa bulabilirim. Keşke araştırsanız. Aradaki 70 TL ye değer. 1050 Ti öneririm.
GTX 1050ti al sıkıntı çıkartmaz bence. Tek fanlı olması çok önemli değil. Anakartla ilgili bir sıkıntı olmaz, sistemin çok aşırı eski bir sistem değil. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.
Ekran kartı ile anakartın uyumlulukla ilgisi yok. PCI-E portlu bir anakart ekran kartı için yeterli ve bu her anakartta mevcut.
CS:GO , LOL gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz fakat BF1 gibi oyunlar oynarsan sıkıntı çıkarır.
Ekran kartı ile anakartın uyumlulukla ilgisi yok. PCI-E portlu bir anakart ekran kartı için yeterli ve bu her anakartta mevcut.
CS:GO , LOL gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmaz fakat BF1 gibi oyunlar oynarsan sıkıntı çıkarır.
Dediğim gibi sadece bu 4 oyunu oynacağım, öyle BF1, GTA 5 falan onları oynamam, sevmem de zaten. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bilgisayarcılarla falan da görüceşeceğim zaten Çok teşekkürler içim rahatladı. Artık bu ay bi GTX 1050 Ti'mız olsun
Dediğim gibi sadece bu 4 oyunu oynacağım, öyle BF1, GTA 5 falan onları oynamam, sevmem de zaten. Sıkıntı çıkmaz inşallah. Bilgisayarcılarla falan da görüceşeceğim zaten Çok teşekkürler içim rahatladı. Artık bu ay bi GTX 1050 Ti'mız olsun