GTX 1050 vs GTX 1050 Ti

Utku Kahraman

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir sistem alacağım ve çok yüksekte bir bütçem yok. Sisteme GTX 1050 takmayı düşünüyorum. Eğer GTX 1050 Ti takarsam bütçemi aşacak. Sizce GTX 1050 ile GTX 1050 Ti arasındaki fark için bütçeyi zorlamaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050'nin 2GB'lık versiyonları günümüz oyunlarında pek yeterli gelemeyebilir. İleriye dönük olması açısından GTX 1050 Ti almanı öneririm. Aralarındaki fark bütçeyi zorlamaya değer gibi.

Eğer en son çıkan oyunları iyi ayarlarda oynamak gibi bir düşüncen varsa GTX 150 Tİ alman gerekli ama öyle bir derdin yoksa GTX 1050 işini görür.

Gerekirse borca gir. Mutlaka GTX 1050 Ti al. Aradaki fark bütçeni zorlamaya değer. Arkadaşın dediği gibi günümüz oyunları için 2GB'lık ekran kartları biraz yetersiz kalıyor.
Aradaki farkı kavraman için örnek bir video bırakayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki kartın videolarında yabancı Youtube kanallarında ''%10 performans için 30 dolar fark ödemeye değer mi?'' Diye tartışmalara denk geldim. Onlar genel olarak 1050'nin daha f/p olduğunu düşünüyorlar.

Ben GTX 1050 kullanıcısıyım ve LOL oynuyorum. LOL'de 300 FPS alıyorum. Diğer oynamayı düşündüğüm oyunlarda LOL gibi oyunlar olduğu için 1050 ti bana lüx geliyor benim o fiyat farkını vermem isaraf olur. Sende benim gibiysen 1050 öneririm. Yok GTA V, Watch Dogs gibi ağır oyunlar oynayan biriysen aradaki fark max 200₺'yi geçmedikçe 1050 Ti almalısın bence.

Tam bütçeniz nedir ona göre önereyim, ancak 720tl civarı fiyatıyla Galax GTX1050TI almalısınız.

Tam bütçeniz nedir ona göre önereyim, ancak 720tl civarı fiyatıyla Galax GTX1050TI almalısınız.
Bütçem 1750 en fazla 1850 civarı bir pc için ekran kartı içinde 600-650 civarı

şunu alsam uygun olur mu 650 lira civarı ancak tek fanlı ve çokta kullanılan bir marka değil

Dosya Ekleri

• galax.PNG
    45,4 KB · Görüntüleme: 161
Bütçem 1750 en fazla 1850 civarı bir pc için ekran kartı içinde 600-650 civarı

şunu alsam uygun olur mu 650 lira civarı ancak tek fanlı ve çokta kullanılan bir marka değil
Tek fanlı olup olmaması önemli değil. Galax kaliteli bir markadır, satın alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…