Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 5 Eylül 2020 #21 suraNga dedi: 3 Yıl önceki konuyu hortlattığın için tebrik ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Bu arada 1050 Ti ezer .
suraNga dedi: 3 Yıl önceki konuyu hortlattığın için tebrik ediyoruz. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam. Bu arada 1050 Ti ezer .
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #22 Bende bu konuyu güncel sanıyordum, Birisi hortlattım dediğinde tarihe baktım direkt
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 5 Eylül 2020 #23 mertpivvo dedi: Bende bu konuyu güncel sanıyordum, birisi hortlattım dediğinde tarihe baktım direkt . Genişletmek için tıkla... Keşke diğer arkadaşlar da burada olsaydı, acaba onlara bildirim gidiyor mu?
mertpivvo dedi: Bende bu konuyu güncel sanıyordum, birisi hortlattım dediğinde tarihe baktım direkt . Genişletmek için tıkla... Keşke diğer arkadaşlar da burada olsaydı, acaba onlara bildirim gidiyor mu?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2020 #24 Moltreach dedi: Keşke diğer arkadaşlar da burada olsaydı, acaba onlara bildirim gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazılarına gidiyor bazılarına gitmiyor. Forum'un bildirim sistemi pek iyi çalışmıyor.
Moltreach dedi: Keşke diğer arkadaşlar da burada olsaydı, acaba onlara bildirim gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazılarına gidiyor bazılarına gitmiyor. Forum'un bildirim sistemi pek iyi çalışmıyor.