GTX 1050 vs GTX 1050Ti

kerem42

Decapat
Arkadaşlar selam arkadaşlar oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım Monster almakta karar verdim i5 yeter diye düşündüm ama ekran kartında takıldım kaldım. GTX 1050 olan model 4700 TL aynı özelliklerle fakat GTX 1050Ti olan model ise 5200 TL sizce hangisini almalıyım?

Öncelikle senin için laptop olması aşırı onemli mi? Çünkü masaustü olarak aynı fiyata çok daha performanslı bi cihaz dizebiliceğini düşünüyorum(monitor, klavye, mouseu saymazsak tabi)(ve belirttiğiniz fiyatlarla monster size sadece 250gb ssd sunuyor bunu da göz önüne almak lazım)

Onun dışında 1050ti bile bazı durumlarda yetersiz kalabiliyo o yuzden 1050 yi tercih etmeyin derim.
(Tabi bu yetersizlik pc'den beklentilerine göre değişebilir)

Öncelikle senin için laptop olması aşırı onemli mi? Çünkü masaustü olarak aynı fiyata çok daha performanslı bi cihaz dizebiliceğini düşünüyorum(monitor, klavye, mouseu saymazsak tabi)(ve belirttiğiniz fiyatlarla monster size sadece 250gb ssd sunuyor bunu da göz önüne almak lazım)

Onun dışında 1050ti bile bazı durumlarda yetersiz kalabiliyo o yuzden 1050 yi tercih etmeyin derim.
(Tabi bu yetersizlik pc'den beklentilerine göre değişebilir)
benim için laptop önemli çünkü sürekli seyahat eden biriyim.
O paraya çok daha güzel bir masaüstü alırsınız klavye mouse monitör her şey dahil...
laptop kesin önemli.
ssd o kadar önemli değil çünkü 250 gb ssd olan monster 480 gb olan monster'la arasında 100 tl var o okadar önemli değil benim için

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam arkadaşlar oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım Monster almakta karar verdim i5 yeter diye düşündüm ama ekran kartında takıldım kaldım. GTX 1050 olan model 4700 TL aynı özelliklerle fakat GTX 1050Ti olan model ise 5200 TL sizce hangisini almalıyım?
1050 ile 1050ti arasında aman aman bir fark yok. Bazı oyunlarda 4-5 fps fark yaratırken bazı oyunlarda 10-12 fps fark yaratabiliyor. 500 tl için bu farka değermi bence değmez. 500 tl ye 1050 ye 8 gb ram ekleyin 8+8 16 gb dual ram kullanın 1050ti li 8gb lı laptopdan daha performanslı olur oyunlarda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı