GTX 1050 vs GTX 750 Ti

Sizce hangisi ?

• GTX 1050

Oy: 45 78,9%
  • GTX 750 TI

Oy: 12 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    57
Nasıl çok az fark var? Son gelen güncellemelerle bir karşılaştır istersen. GTX 750Ti, R7 370'in 10 FPS civarı gerisinde ve RX 460, R7 370'den daha güçlü.

Son testlere siz de bakın isterseniz. Arada taş çatlasa, en fazla 7-8 FPS farkı oluyor. Genel olarak baktığınızda FPS değerleri 3-4 FPS ile birbirleri ile çok yakın değerler. Lakin dikkatimi çeken şu oldu, RX 460 mesela 52 FPS alıyor diyelim X bir oyunda. Orada sabit kalıyor. Aralığı 50 ila 53 oluyor. GTX 750 Ti'ye baktığımızda ise, arada hızlıca 35FPS'ye kadar düşüp, sonra anında çıktığını görebiliyoruz.

Bu saydıklarımdan bir tanesini unuttum.Webdenal da güvenilir sitelerden birisidir.Daha çok ucuzluk için Teknobiyotik ve Webdenal'ı öneririm.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Zaten Technopat Youtube kanalında bu kartın detaylı incelemesi mevcut.Merak ettiğin soruları incelemeyi izleyerek cevap bulabilirsin.

Arkadaşın önerdiği kartı almanı tavsiye ederim.İndirimde ve diğer karttan daha performanslı.

Sıkıntı olacağını sanmıyorum.Zaten Technopat Youtube kanalında bu kartın detaylı incelemesi mevcut.Merak ettiğin soruları incelemeyi izleyerek cevap bulabilirsin.

Arkadaşın önerdiği kartı almanı tavsiye ederim.İndirimde ve diğer karttan daha performanslı.
Zaten ben 750 TI alıcaktım GTC1150 Videosunda GTA V Performansını gördükten sonra buraya böyle bi anket yaptım tesekkürler sağolun :)

1050 ile 1050 TI arasında GTA V Hıgh ayarlarda 10 fps var bence 1050 fiyat performans açısından daha iyi, öneriniz için tesekkürler. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı