GTX 1050 vs RX560X laptop

Dgkn.ksm

Yoctopat
Daha fazla  
İyi günler dilerim herkese. 2.el bir laptop alacağım 2 bilgisayar arasında kaldım. İkisi de aynı fiyatta. Yardımcı olur musunuz?
HP Pavilion "i5 8nesil 8300h işlemci, 8 GB RAM NVIDIA GTX 1050 4 GB ekran kartı, Intel UHD grapics 630 4 GB ekran kartı, 256 M.2 SSD Full HD ekran"
Acer Nitro 5 AMD Ryzen 5 3550H işlemci, AMD GDDR5 RX560X ekran kartı, 16 GB DDR4 Dual kit Kingston Gaming HyperX RAM. 250GB M.2 SSD"

Net HP. Ekran kartı daha güçlü işlemci daha iyi ve o kasa açarlar ısınmasıyla meşhur.

Ekran kartı gücü olarak birbirleri ile aşağı yukarı aynı güçteler fakat ben olsam Acer Nitro 5 alırdım, 16 GB RAM'i var ve 8 GB günümüzde yetersiz.
Ram yuzunden isinan ve daha zayif pc alinmaz . Ram eklenir ama donanim sabittir.

Birbirlerine yakın kartlar. GTX 1050 biraz daha iyi gibi sanki. Resimlerde üstteki değerler laptop GTX 1050 , alttaki RX560X'in. Ama HP'ye bir 8GB RAM daha eklemelisin, RAM eklemek istemiyorsan Acer'ı al çünkü ekran kartları birbirine denk sayılır.

Soğutma konusunda bir şey diyemiyorum ama işlemcilerde denk sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…