Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.437 Makaleler 5 Çözümler 310 7 Nisan 2024 #21 Evou dedi: Anladim hocam. Bir de Linux isletim sistemlerinde NVIDIA Denetim Masası var mi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA sürücüleri Linux tarafında mevcut ama Denetim Masası yok. Ona benzer bir uygulaması mevcut ama herhangi bir fonksiyonu yok diye biliyorum.
Evou dedi: Anladim hocam. Bir de Linux isletim sistemlerinde NVIDIA Denetim Masası var mi? Genişletmek için tıkla... NVIDIA sürücüleri Linux tarafında mevcut ama Denetim Masası yok. Ona benzer bir uygulaması mevcut ama herhangi bir fonksiyonu yok diye biliyorum.
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 7 Nisan 2024 #22 Rona dedi: NVIDIA sürücüleri Linux tarafında mevcut ama Denetim Masası yok. Ona benzer bir uygulaması mevcut ama herhangi bir fonksiyonu yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masasin'dan monitoru 75Hz'e overclocklamistim anlasilan Linux'ta yapamayacagim bunu En mantiklisi Atlas OS sanirim hem lol'de oynayabilirim.
Rona dedi: NVIDIA sürücüleri Linux tarafında mevcut ama Denetim Masası yok. Ona benzer bir uygulaması mevcut ama herhangi bir fonksiyonu yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masasin'dan monitoru 75Hz'e overclocklamistim anlasilan Linux'ta yapamayacagim bunu En mantiklisi Atlas OS sanirim hem lol'de oynayabilirim.