Eğer ekran kartı isteyen oyunlarda 65 derece ise, çok güzel sıcaklık. Atıyorum Valorant gibi işlemci odaklı oyunda ise yine de 65 normal sayılabilir. Sizin derdiniz boştaki VRAM kullanımı. Normalde biz bunu AMD kartlarda yaşıyoruz ve CRU gibi programlarla boşta VRAM kullanımını düşürmeye çalışıyoruz.
Afterburner'daki Power limit niye 90? Onu 50 yapıp dener misiniz?
Kasa sirkülasyonu ile alakası yok sizdeki durumun. Öyle olsa yük altında 80 dereceleri rahat görmesi lazım diye düşünüyorum. İşlemcinin termal macununu değiştirebilirsiniz fakat bilginiz yoksa ekran kartını açmayın, ki gerek de yok sizde.
Silent modda kullaniyorsun. Fanlar daha yüksek sıcaklıkta çalışmaya başlar ve fan devri düşük olur. Önce silent moddayken fan devrini kontrol eder misin. Sonra normal moda alıp; değerleri paylaşır mısın aynı iş yükü altındayken.
Eğer ekran kartı isteyen oyunlarda 65 derece ise, çok güzel sıcaklık. Atıyorum Valorant gibi işlemci odaklı oyunda ise yine de 65 normal sayılabilir. Sizin derdiniz boştaki VRAM kullanımı. Normalde biz bunu AMD kartlarda yaşıyoruz ve CRU gibi programlarla boşta VRAM kullanımını düşürmeye çalışıyoruz.
Afterburner'daki Power limit niye 90? Onu 50 yapıp dener misiniz?
Kasa sirkülasyonu ile alakası yok sizdeki durumun. Öyle olsa yük altında 80 dereceleri rahat görmesi lazım diye düşünüyorum. İşlemcinin termal macununu değiştirebilirsiniz fakat bilginiz yoksa ekran kartını açmayın, ki gerek de yok sizde.
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.