GTX 1050TI Çift Monitörde Oyun Oynama

Mr.Domates

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
1-2 hafta sonra GTX1050Ti alıcam. Oyunları çift veya üçlü ekranda oynayabilme desteği var mı? (Surround diye geçiyor herhalde.)
Bunun gibi;
111.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Tİ'ın çift ekran ile oyun oynatabileceğini düşünmüyorum açıkçası hocam. Oyuna ve grafik ayarlarına bağlı tabii ki ama yine de o güçte olduğunu sanmıyorum iyi araştırın paranız ziyan olmasın.

1050 Tİ'ın çift ekran ile oyun oynatabileceğini düşünmüyorum açıkçası hocam. Oyuna ve grafik ayarlarına bağlı tabii ki ama yine de o güçte olduğunu sanmıyorum iyi araştırın paranız ziyan olmasın.
Zaten alacağım sistem G4560'lı olduğu için pek umutlu değilim, sadece merak ettiğimden :D

Açıkçası ben GTX 650 ile denediğim de lol gibi bir oyunda bile oynayamamıştım. Ayrıca ekranı yaymamıştım sadece yanda masaüstü açık duruyordu öyle bile sorun yaratmıştı. GTX 1050 Tİ çok daha güçlü ama yine de yeterli geleceğini düşünmüyorum. Öyle bir proje için en düşük kart GTX 1060 6 GB - RX 580/480

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı