yasugan Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 865 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2017 #11 Wpoln dedi: Bu konuda belirtilen anahtarlar hala aktif mi? Genişletmek için tıkla... Kurulumu anahtarsız tamamlayabilirsiniz. Şu an anahtarınız yok mu?
Wpoln dedi: Bu konuda belirtilen anahtarlar hala aktif mi? Genişletmek için tıkla... Kurulumu anahtarsız tamamlayabilirsiniz. Şu an anahtarınız yok mu?
Wpoln Kilopat Katılım 17 Ekim 2017 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2017 #12 yasugan dedi: Kurulumu anahtarsız tamamlayabilirsiniz. Şu an anahtarınız yok mu? Genişletmek için tıkla... Şuan windowsun nasıl kurulduğunu bilmiyorum. Bir abime kasayı verdim o halletti ama amazondan OEM key gibi bir şey alsam son sürümü yükleyip girebilir miyim?
yasugan dedi: Kurulumu anahtarsız tamamlayabilirsiniz. Şu an anahtarınız yok mu? Genişletmek için tıkla... Şuan windowsun nasıl kurulduğunu bilmiyorum. Bir abime kasayı verdim o halletti ama amazondan OEM key gibi bir şey alsam son sürümü yükleyip girebilir miyim?