erenakgozzz1 Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2017 #1 İ3 7100, GTX 1050Tİ, MSİ H110M PRO-VD, VS 450W PSU, Corsair 8 GB RAM. Şimdi arkadaşlar oyunlarda işlemciyi yüzde yüz kullandığı için format atmıştım format dan sonra buradaki sorun ile karşılaştım yardımcı olabilecek var mı ? Sorun HDD mi acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Monitör BenQ GW2270 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2017
İ3 7100, GTX 1050Tİ, MSİ H110M PRO-VD, VS 450W PSU, Corsair 8 GB RAM. Şimdi arkadaşlar oyunlarda işlemciyi yüzde yüz kullandığı için format atmıştım format dan sonra buradaki sorun ile karşılaştım yardımcı olabilecek var mı ? Sorun HDD mi acaba? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Monitör BenQ GW2270