GTX 1050Ti GTA 5 düşük GPU kullanımı

Nvidia panelden oyun ayarları içerisinde GTA V için maksimum performansı seçtiniz mi?

Sadece bir oyun da oluyorsa oyundan kaynaklı olabilir. GPU kullanımı düşünce takılma yaşıyor musun?
Evet yaşıyorum.

Kartın güç girişleri olması gerektiği gibi mi? Sadece bu oyunda mı oluyor? Ne zamandan beri olmaya başladı?
Başka oyunda denk gelmedim.

Nvidia panelden oyun ayarları içerisinde GTA V için maksimum performansı seçtiniz mi?
En başta öyleydi ama öyle kasma yaşadığım için düşürdüm gene aynı sorunu yaşadım.

Grafik ayarlarınızı yükseltin. Kartı 1080p bir monitörde kulanmanızı tavsiye ediyorum.
1080p bir monitörde kullanıyorum ayarlar yüksekte(high).

Oynadığın çözünürlük nedir? İşlemcin o kart için yeterli. Oyun da takılma donma oluyor mu?
Takılma ve donma yaşıyorum bazen bazı yerler render olmuyor. 1080p çözünürlükte oynuyorum.

Sisteminizde herhangi bir sorun gözükmüyor. Sisteminizle alakalı olduğunu düşünmüyorum. GTX 1050 Ti ile darboğaz yapacak bir işlemci değil kullandığınız. Bu noktada size tavsiye edebileceğim şeyler şunlar arka planda çalışan uygulamalarınız bunlara sebep olabilir bir kontrol edin. Antivirus kullanıyorsanız arka planda anlık taramaları bunlara sebep olabiliyor kapatıp öyle deneyin. Windows 10 a geçin çok güzel fps artışı olacaktır. Eğer sorun devam ederse temiz bir format atın ama hepsinden önce bütün driverlerinizi elden geçirin güncel sürümlerini kurun. Bunu yaparkende driver bulucu uygulamalar kullanmayın.

Öncelikle teşekkür ederim. Bütün driverlarım güncel, windows 10 kullanıyorum ve arkada çalışan sadece antivirüs programı. Antivirüs programı olarak bit defender kullanıyorum ama hiç kapatmadım daha önce oyundayken bugün denedikten sonra diğer çözümleri denerim. Tekrar teşekkür ederim.

Bunlara ek olarak bu soruna viruslerde sebep olabiliyor. Formattan önce bir sistem taramasıda yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…