GTX 1050Ti İçin 75 Hz Mi, 144Hz Mi?

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Aktif olarak CS:GO ve Rocket League oynuyorum. Ama başka oyunlar da oynuyorum (PUBG gibi). 144Hz almaya gerek var mı sizce? Malumunuz dolar 6'yı aştı. Gereksiz masraf mı olur yoksa almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak CS:GO ve Rocket League oynuyorum. Ama başka oyunlar da oynuyorum (PUBG gibi). 144Hz almaya gerek var mı sizce? Malumunuz dolar 6'yı aştı. Gereksiz masraf mı olur yoksa almalı mıyım?

Zaten 144 FPS görmez CS-GO gibi oyunların dışında. 75 HZ yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Bilgisayardaki %90-85 zamanınız E-Spor oyunları ile geçiyorsa 144 Hz almanı öneririm ama single oyunlarda takılıyorsan daha çok IPS panel 60 Hz veya pahalı değilse 75 Hz IPS monitör almanı öneririm renkleri daha canlı gösteriyor.

144HZ alın ileriye dönüklük açısından.
Evet Gtx 1050 ti AAA oyunlarda 144FPS'nin yanına yaklaşmaz ama ileride 1180 Tİ Alamayacağınız ne malum? O nedenle şimdiyi değil ileriyi düşünün.
Üstelik 144HZ monitörün zararı olmaz. Daha düşük bütçe yapım oyunlarda iyi FPS değerleri görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı