GTX 1050Ti için en iyi işlemci nedir?

Her işlemciyi takabilirsin en düşük anakarta bile 1151 pinde.

Hala bilmişlik yapmaya çalışıyorsun. Overclock yapamayacağı çipsette bir Anakarta K serisi İşlemci önerilmez mesela. H110/B250 Anakarta K serisi olmayan bir İşlemci önermek daha uygundur. Z170/Z270 Anakartlar ise çipset olarak Overclock'a daha yatkındır. Bu yüzden bu Anakartlara K serisi bir İşlemci önermek daha uygundur. Sadece İşlemcinin bilinmesi ile İşlemci önerisi yapılmaz. İşlemcinin kullanıldığı/kullanılacağı Anakartın çipseti de önemlidir.

Son düzenleme:
Ben AMD Ryzen 7 1700X + 16 GB RAM + MSI GeForce 1050Ti kullanıyorum gayet memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi olabilir ama i7 almak istersen daha iyi bir anakarta geçmende fayda var.
i3 610' ü satın, üstüne ekleyeceğiniz para ile ikinci el i5 6600 alınabilir ya da anakarta yapılan BIOS uptade ile 7. nesil işlemcilere de bakılabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX1050 Ti için 7700k falan mı önereceksin. Saçmalama istersen.

Sen canımı sıkmak için mi geliyorsun? Yoksa sinir katsayımı arttırmak için mi? Bütçeye en uygun İşlemciyi öneriyorum. Saçma sapan konuşacaksan defol git başka yerde konuş!
Senden öğrenecek değilim. Ayrıca boş konuşan sensin. Burası da senin babanın forumu değil. Kimin konuşup konuşmayacağına sen karar vermiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…