GTX 1050Ti ile sistem toplama

safa91

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam. GTX 1050Ti ile sistem toplamak istiyorum. İlk sorum şu farklı markalarda farklı modellerde GTX 1050 Ti ekran kartı mevcut hangisini tercih etmeyelim? Toplayacağım bilgisayarı ilerleyen zamanlarda geliştirmeyi düşünüyorum bu yüzden 500 liraya kadar ileriye dönük hangi anakartı tercih etmeyelim? Kasa için şu anlık ayırdığım maksimum bütçe 3000-3100 lira. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, şimdiden herkese teşekkürler.

GTX 1050ti çok ısınmayan bir kart olduğu için çift fanlı en ucuz modeli tercih edebilirsiniz. 3000-3100tl fiyat aralığında Vatan Bilgisayar,İtopya,Sinerji gibi firmaların hazır sistemleri olabiliyor onları alabilirsiniz.

Şuan Vatan'dan herhangi bir anakart alman halinde yanında ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartını 893 TL ye alabiliyorsun.

MSİ A320M PRO-VH PLUS nasıl bir tercih olur? Asus geforce GTX 1050ti gddr5 OC 893,49 liraya buldum fiyatı uygun mudur sizce?

Şuanda 1050ti modelleri arasında en uygunu o oluyor anakart ile birlikte alınca fakat ileriye dönük anakart istiyorsanız A serisi değil B serisi anakart almanız daha iyi olur.

Şuan Vatan'dan herhangi bir anakart alman halinde yanında ASUS GeForce GTX1050 Ti GDDR5 OC 4GB 128Bit DX12 Nvidia Ekran Kartını 893 TL ye alabiliyorsun.
Evet ben de farkettim teşekkürler ancak bütün anakartlar için geçerli değil maalesef. MSI A320M PRO-VH PLUS nasıl bir tercih olur bu ekran kartı ile?

B350M bir anakart tavsiye edebilirim, Ryzen sistem toplayın daha verimli olur sizin için.
Anakartımı buldum arkadaşlar MSI B350M PRO-VDH 395,92 lira bu sayede ekran kartımıda indirimli olarak alabileceğim. Sıra işlemcide arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…