GTX 1050Ti laptop işlemcinin dahili grafik birimini kullanıyor

Bwonn

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti ekran kartlı bir laptop kullanıyorum ancak bugün oyuna girdiğim zaman NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti değil, işlemcimin ekran kartı olan Intel HD Graphics 630 kullandığını fark ettim. Bunu nasıl çözebilirim? (Başka bir bilgi gerekiyorsa konunun yorumlarına yazın veririm hemen)

(1. ekran kartı olarak işlemcininki algılanıyor o yüzden cogu oyunda onu kullanıyor )

Son düzenleme:
Hangi oyundan bahsediyoruz?
Genelde ayarlar > grafik ayarları > uygulama ekle > yüksek performans yapınca düzelir ancak Minecraft gibi başka bir yazılım üzerinde çalışan oyunlarda çözüm değişebiliyor. Anlatması zor isterseniz video da atabilirim.

Öncelikle Windows aramaya güç planı oluştur yazın. Yüksek performansı seçin ve oluştura basın. Oluşturduğunuz güç planını seçin. Fakat Minecraft oynuyorsan onu detaylı şekilde araştırman gerekiyor. Zamanım olsa yazardım kusura bakmayın.

evet minecraft videosu varsa çok sevinirim bulamadım

HALLETTIM HERKESE TEŞEKKÜRLEER

Son düzenleme:
Evet Minecraft videosu varsa çok sevinirim bulamadım.

Hallettım herkese teşekkürleer.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İngilizce ama sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, yaptığını yapsanız yeter. Bir de işlemleri uygularken Minecraft'ın açık olması lazım. Ben yaparken kapatıp yapmaya çalışıp 30 dakika boşa uğraşmıştım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…