GTX 1050Ti Mafia Definitive Edition performansı

İşletim sistemi
Windows 10

recep aksak1561

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar.

Sistemim:
-Intel Core i5-10400F
-8 GB RAM DDR4 3200 MHz
-NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5.

Evet bu sistemle Mafia Definitive Edition'ı orta ve yüksek ayarlarda kaç FPS alarak oynarım? Son olarak lütfen "bilgisayarına 8*2 RAM taktır" veya "GTX 1650 ekran kartını al" gibi önerilerde bulunmayınız çünkü bütçem bitti.

Anlayışınız için çok çok sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz araştırınca hemen buluyorsun.🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet bende biliyorum bu videoları ama yalan olabiliyor bazen o yüzden size sordum ama yine de teşekkürler videoyu izleyeceğim bende sana karşılık olarak güzel bir şarkı öneriyim bari XD.

Şarkının linki =

Yalnız b isıkıntı var bu videodaki şahısın işlemcisi ve RAM'i farklı.

Evet bende biliyorum bu videoları ama yalan olabiliyor bazen o yüzden size sordum ama yine de teşekkürler videoyu izleyeceğim bende sana karşılık olarak güzel bir şarkı öneriyim bari xd.

Şarkının linki =

Yalnız b isıkıntı var bu videodaki şahısın işlemcisi ve RAM'i farklı.

İşlmecisi Ryzen 5 3600. sizin işlemci ile hemen hemen aynı. Sadece videoda çift kanal RAM kullanılmış bir tek o farklı. Ama değerler aşağı yukarı sizinkiyle aynı olacaktır.

Bu arada şarkı için teşekkür ederim.🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı