K karl_sama Decapat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 125 1 Mayıs 2019 #11 abcdek dedi: Anladım. Peki sistemi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim? Öncelikli olarak nelere önem vermeliyim? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve anakartınıza önem vermelisiniz. Zira A320 anakartlar performans olarak pek iyi değil. İşlemci olarak r5 2600 düşünebilirsiniz. Veya yaza kadar bekleyip ryzen 3.nesil işlemcileri bekler, yeni nesil işlemciyle yola devam edersiniz.
abcdek dedi: Anladım. Peki sistemi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim? Öncelikli olarak nelere önem vermeliyim? Genişletmek için tıkla... İşlemci ve anakartınıza önem vermelisiniz. Zira A320 anakartlar performans olarak pek iyi değil. İşlemci olarak r5 2600 düşünebilirsiniz. Veya yaza kadar bekleyip ryzen 3.nesil işlemcileri bekler, yeni nesil işlemciyle yola devam edersiniz.
JuWeNeL Decapat Katılım 26 Nisan 2019 Mesajlar 21 1 Mayıs 2019 #12 abcdek dedi: Anladım. Peki sistemi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim? Öncelikli olarak nelere önem vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar? Anakart değişimi düşünüyormusun ?
abcdek dedi: Anladım. Peki sistemi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim? Öncelikli olarak nelere önem vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar? Anakart değişimi düşünüyormusun ?
R ramazandeveli Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 1.952 Çözümler 11 Yer Ankara, Batıkent. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek pc 1 Mayıs 2019 #13 abcdek dedi: Anladım. Peki sistemi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim? Öncelikli olarak nelere önem vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Bu soruya cevap verebilmek için ne PC'den ne istediğinizi bilip planlama yaparak devam edelim. Bütçe, istenilen FPS, hangi oyun hangi çözünürlükte vs.
abcdek dedi: Anladım. Peki sistemi nasıl bir şekilde yükseltmeliyim? Öncelikli olarak nelere önem vermeliyim? Genişletmek için tıkla... Bu soruya cevap verebilmek için ne PC'den ne istediğinizi bilip planlama yaparak devam edelim. Bütçe, istenilen FPS, hangi oyun hangi çözünürlükte vs.